Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Extra! Prva investicija otvaranje kineskog restorana. Nakon toga riješen problem pasa lutalica.
Nek pošalju jedno 10 hiljada kineza, i nek nam naprave auto put za par mjeseci :D
to braćo kinezi..samo naprijed u investicijama u ovu klonulu državu
E BUDUL NAM ZGRADE MADE IN CHINA BICE NAM KINESKI ZEMLJOTRES
vi imbecili pravite sale na racun kineza. kina je druga najjaca ekonomija svijeta i najveci kreditor SAD-u. vi niste svijesni koji ste vi zohari, jad i cemer. to kao prvo. a kao drugo kineze nece ovdje investirati jer jedine investicije koje se ovdje desavaju su vracanje pokradenih milijardi donacija nazad u otadzbinu u reziji znamo vec kojih ljudi. srbija, crna gora i hrvatska ce dobiti sve investicije iz kine a vi cete roviti po kontejnerima. hvala
Najbolje sto nam se moze desiti da smo sa Kinezima a ostali nek idu u EU i propadaju kao i ostale EU drzave....
moje se sumnje ostvaruju u stvarnost
Nemojte se iznenaditi da dodju i pokupuju sve sto vrijedi u sarajevu ... Kao sto rade po srednjem istoku i africi
ma uložiće oni u moj *urac :-)
U proteklih 15 godina sam ovakvih naslova pročitao jedno 345. Na tome se i završilo. Par nekih fiktivnih arapskih kompanija koje imaju veze sa domaćom mafijom/političarima je "investiralo" uglavnom u hotele i tržne centre. Uglavnom su to pare pokrane u ratu ili poslije rata od građana BiH.
...pa dobro...posle slovenackih brokerskih prevaranata, turskih prevaranata nek dodje red i na kineske tašna-mašna firme...dodje sa putnom torbom vrati se sa kamionima keša...
Do kineza smo dosli, uh svaka nam cast ulozit ce pare u Buljakovo ccc ma kad vide gdje su dosli otice glavom bez obzira
E moj Komsicu gdje si ti kad te gradjani i grad Sarajevo trebaju!!
na sigurnoj udaljenosti promatra sranje u Ugandi. politički hobit!
ništa bez kineza
Ma ovaj Komšić totalno neprimjetan nekako, ne znam, nema mi odlike jednog gradonačelnika, isto neki mali Kinez
" investira u privredne i industrijske zone te da kooperira u oblastima turizma, poljoprivrede, drvno-prerađivačke industrije, vinarstva i energetike" Hahahahaahahahahahahahhahaahahahahahaahahahahahahahaahahah Industrija, poljoprivreda i sve ostalo nam je najblaze receno "NA NIVOU" :) Kinezi bolje da bacite pare u vodu. :)