Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanci uvijek nesto palamude a nigdje ih. Treba to protjerati iz BiH ako nece ulagati.
Neće ulagati. Oni su uložili što su mislili. Ustvari vratili nam jednu kap iz čaše koju je ljudski kapital i investicija naroda Republike BiH i države Jugoslavije napunila.
Ma sta ce ulagati.Cim cuju da aerodrom i mostarska industrijska zona zjape prazni znaju da je to nesigurno finansijsko tlo i pored blizine luke Ploce.Boeing nas uz Titu bio gotivio do pred pljackaski rat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Halo Marfi, lažu jelde ?
Komentari su glupi, bas kao i prosjecni bosnjo!! 🤦🏻‍♂️
JOJ I NAS NAROD TRCE ZA USA EU A OD OVI SAMO OBECANJA KO OD ERDOGANA OBECANJA A U SRBIJU ULAZE MI PLJUJEMO PO RUSIJI ONI U BIH NAJVISE ULAZU TREBA IH ODVRATIT DA NE ULAZU U BIH IMAMO MI EU USA ONI NAM TURAJU NE VADE.
Ima li đe Marfija na listi, fol neki prijatelji...
Bojkotiramo i dalje Hrvatsku i zapad, da ne ulažu u BiH, ta će nama njihove pare, bolji su kuvajćani i turci
Zemlja pod sankcijama najvise ulozila u BiH……. To kora da je neki lopovluk
Amerikanci kad budu puno ulagali ovdje nakon toga će ovdje biti rat a zato što nemaju interesa ovdje hvala Bogu ne ulažu.Samo vi pričate protiv rusa opet oni najviše ulažu ostali su smiješni spram njih.
Sve politika i Turska ulaze u Srbiju...
Mašala naša braća, ultra bogati Arapi među najvećim investitorima u BiH hvala vam mnogo, mi vas volimo i hoćemo da budemo kao vi.
Treba se okrenuti Rusiji, Kini i Turskoj. Od EU i USA nema ništa, samo problemi 30+ godina u ovoj zemlji.
Pričaš gluposti, ne vidim da netko čeka pred konzulatima tih zemalja da ide raditi tamo jer su te zemlje u3urcu
A brača Turci skromi nešto slabo se se bojkotira hr turizam i ide u tursku.
Stalno nešto kritikujete Tursku a eto više je investirala nego Njemačka...
😂😂😂😂😂
Ma Putin je brat
Ma koji ce nama Rusi. Amerika je zakon. Rusi samo uzimaju dok Amerikanci pomažu i ulažu u nas. Najbitnije je da što prije otjeramo Ruse, kreteni investiraju u našu zemlju. Idite zatvorite sve, pošaljite raju na Biro i ispadnite bar jednom fer prema ovoj državi. Ugledajte se na Ameriku. Onda ce ljudi da vas zavole.
Sponzorirani članak 😂