Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nesto ne vjerujem ni rusima ni srbima, ne mogu se medjusobno a kako ce tek nas moci. Ne bih se sa rusima upustao u poslovne avanture, pogotovo gdje se RS petljala jer tu odmah ima malverzacija jer RS svakako sto se juznog toka tice mora biti pokorena drzavi...
da
I see minions! http://michaelprescott.typepad.com/.a/6a00d83451574c69e201a511c3157d970c-pi
Molimo vas ratni dug ispostavite Srbiji , republici Srpskoj,zna se ko je poceo rat.
Međutim, karta iz 1946. godine, koju je priredio Alen Mahović iz Sarajeva, svedoči da je Sutorina i nakon okončanja Drugog svetskog rata bila u sastavu BiH.,..........ovo je nama važno prepisano iz kurir
Ukidanjem kantona koji ništa ne rade što ne mogu raditi opštine mi svake godine možemo zaraditi po jednu milijardu.
@grad Započeta je gradnja fuzijskih reaktora u Francuskoj. Proizvodit ce veliku kolicinu elektricne energije a Hidrogen ce biti jedini otpad, nece biti radiacije.
dream...
MA YEBEM VIŠE I VAS I VAŠE IN
Uz projekat "Južni tok", postoji ideja da se počne sa izgradnjom dvije elektrane na gas .... Plin je poprilicno skup energent.Elektrane na gas i elektricna energija koja bi se dobijala iz tih elektrana je toliko skup projekat,da cak ni sami Rusi takvo nesto ne zele da prave. BiH nema nikakve dobiti od "Juznog toka".Gas koji BiH danas placa Rusima po najskupljim cijenama u Evropi,bio bi jos skuplji kad bi se platile dazbine za tranziciju istog tog gasa kroz Bugarsku i Srbiju do BiH.Posto se radi samo o zavrsnom kraku tog plinovoda,tj. iz BiH se taj gas ne bi transportovao ni u jednu drugu drzavu,svakom ko ima i malo mozga je jasno da bi neko drugi ovde pokupio kajmak.
Juzni tok je taslacenje izmedju Rusije i EU. Mi se tu ne pitamo nazalost nista, osim kad bi bili slozni i odbili pristup EU. Eh onda bi mozda povezujuci se s komsijama bez kojih ionako nemozemo napravili isto ono sto je napravio Erdogan. Pokazali bi im srednji prst! Al ko ce od nasih politicara odoliti rubljima i eurima? Bakir? Covic?
...elem, baki se ušutio oko onih 100.000 a i dodo oko onih 700.000.000...jedino čovinjo drži obećanje...