Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj incko koja si ti ojebina
U pravu je. On je ulozio u BiH i izvuko maksimalno. Ne vjerujem da neko u BiH vise zaraduje od njega, a sve sto radi je ide po vecerama i drzi neke govore prazne.
Inzko u Beču: Pravo vrijeme za ulaganje u BiH ...a i Sirijske izbjeglice nas zaobilaze u sirokom luku?!
Zar postoji jos uvjek ovaj Incnko :) :) Ubi se covjek od posla, sta bi mi bez njega :) :) :)
Pola drzave blokiraju kojekakvi neradnici, dok ostatak drzave sustavno placka sveto trojstvo konstitutivnih probisvjeta. PRavo vrijeme za ulaganje? Really?
Marioneto lopovska sta ti radis da mi je znat, isti si ko ovi nasi politicari palamude bez ijednog rezultata...
Insko, poserem ti se na glavu, lopovsku kapitalističku. Goni se đubre jedno iz BiH
Uf, samo je on trebao reci kad je pravo vrijeme za ulaganje i svi trce da ulazu.
ubi se incko od cuganja
Austrijanci ne mogu ulagati bez domaće domicilne banke. Predlažem Banku Srpske , jer u njoj nestaje investicija od 1,7 miliajrdi preko noći BEZ GLASA I TRAGA !
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/32138/tv_zurnal_pogledajte_dokumentarni_film_sistematska_pljachka_o_propasti_banke_srpske_video.html
seronja,lopov,gad...
Tek kad ukinete birokratiju,smanite porez i takse koje ne postoje nigdje u svijetu, onda ce biti vrijeme za ulaganja.Znam iz ličnog iskustva,pola taksi prodavanje magle,a kad otvaras firmu moras ici na ljekarski pregled ??? Pa to nema ni u Nikaragvi
Samo nas može spasit da postanemo kockarski raj po uzoru na Gibraltar ali za državljane van EU , bogate Arape , Ruse , Kineze a vjernici nek rade u odjelu za odvikavanje od kocke.Ovako nas samo lože a mi prosimo pare od mmf:a ko posljednji prosjaci.
Aha, how yes no... EBRD i Svjetska banka blokirale sva plaćanja dok se ne usvoji novi Zakon o akcizama. A ako se usvoji ugušićemo i ovo malo domaće proizvodnje. Kao da biramo hoćemo li biti strijeljani ili obješeni...koja je razlika?
Austro Ugari su dali ovim dusmanima Cetnicima i Ustasama ustavno pravo da okupiraju BiH, to i danas rade putem ovog dvolicnjaka. Bosnjaci moraju shvatiti da se sva njihova mednarodno priznata ljudska prava mogu njima oduzeti cak i pravo na jezik jer ovaj predstavnik sa 100% nadleznoasti i moci da idluci sta god hoce i dan danas drzi BiH pod Dejtonskom okupacijom gdje nasilnici genocidasi agresiju i dalje vrse uz politicku podrsku i na politcki i ekonomski nacin
Nije okupacija ako ti isti narodi zive ovde stoljecima...problem je sto imas 3 drzave u drzavi i svaka se uredjuje na svoj nacin, a kako to rijesit ne zna nitko
Inzko jedi govna.ti si neprijatelj br.2 u BiH.
Zbog tog kratkorocnog mnoga su djeca zeljna lijepe igracke.