Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacnije, BiH je dobro mjesto za pranje novca...
Hehe do 2003. zakon o pranju novca nije uopste postojao, mozes misliti cirkusa tada :))
hahaha kao da je i sad nesto bolje :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NARAVNO DA JE NAJBOLJE MJESTO ZA ULAGANJE JER: ULOŽIŠ, OTVORIŠ VLASTITI OBJEKAT ILI NEŠTO DRUGO, ZAPOSLNIH ODREĐEN BROJ RADNIKA KOJIMA GULIŠ KIČMU, NE DAJEŠ PLATU, NE UPLAĆUJEŠ NI PENZIONO NI SOCIJALNO ILI UPLAĆUJEŠ MINIMALAC KAO ŠTO TO RADI DOBAR DIO PRIVATNIKA PO ,,ČARŠIJI, NEMAJU SLOBODNE DANE, VIKENDE, PRAZNIKE, ZATIM DRŽAVI NE PLAĆAŠ NI POREZ NITI BILO KOJI NAMET SAMO ZGRĆEŠ LOVU, PA NEKA MI NEKO KAŽE DA U 99% SLUČAJEVA NIJE OVAKO I NEKA MI NEKO KAŽE IMALI NA ZEMALJSKOJ KUGLI BOLJE MJESTO ZA ULAGANJE. KADA SE PRITJERA KA ZIDU SAMO SE ISPARIŠ ALI DO TADA HAJROVAO TAMAN DA SI MIRAN DO SMRTI. ONI KOJI BI TREBALI DA BRINU DA OVO NE BUDE OVAKO,, SPAVAJU, ILI SE ZA DOBAR INTERES PRAVE DA NE VIDE. KOME MILO KOME PRAVO, ALI JE OVAKO!
ma nema....imamo sve kvalifikacije da budemo raj za investitore (samo pitanje je kakve) kao što su jednostavne procedure, jak i efikasan pravni sistem, nepostojanje korupcije, zakone koji stimuliraju ulaganja, itd itd......radi svega toga smo među najgorim zemljama na svijetu za otpočinjanje biznisa :):)
kad čujem neke stvari, zastanem, začudim se i pomislim: zar imam i to pravo?
BiH je dobro mjesto za ulaganje u politicke dzepove. A narod nek gleda u prazne dzepove
joj dokle vise te lazi
Treba nagraditi austriskog ivestitora Jakoba Kuessa koji je uspijesno opljackao desetine miliona i stavio imovinu HOliday Inn-a pod hipoteku,radnike nagradjivao radom bez placa i doprinosa,unistio 150 radnih mjesta.TRAZE SE SLICNI INVESTITORI!!!!!!
Samo takve "investitore" i mogu dovesti naši strani plaćenici u i oko vlasti.
I pored toga što je danas hladno, vruće je... uf
AAHAHAHAHAAH A VICA
Koga mi to lažemo? Gdje su strani investitori???
Naručito ako kupiš poreznu i inspektore košto ovi domaći rade pa neplate radnicima za njihov rad, država korupcije i mita.
Pa eto, investirajte.
Bakirovi investitori? Lako je ulagati našim parama mamu vam j......
zato sto se kod nas lagano pare peru
Kako je Radeljas dosao u Gorazde, ovog grada vise ni na mapi.
Biće ovo Švicarska biće zemlja snova..