Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba prvo provjeriti iznad kojeg većinskog naroda vjetar puše jer to je najvažnije.
U HOLANDIJI KADA SE VOZIS OVIH VJETROELEKTRANA IMA MORE NADAM SE DA CE SE TO MOCI JEDNOG DANA VIDJETI GDJE U MOSTARU ILI SLICNO JER TO PREDOBRA INVESTICIJA POGOTOV BI PUNO ZNACILO BIH.
ovim putem bi pozvo Bih-a vladu i oruzane snage bih da uloze mmf novac u nuklearni program i atomsku bombu. tim postupkom bi konacno bosnjacki narod imo sigurnost i vjecni mir. takodze da kazem da ne mrzim komsije hrvate i srbe ,ovo sam napiso radi sigurnost mog vlastitog naroda.
crkni magarče dok trava naraste
Da kozojebi koji su na vlasti potpisu prosperitet zemlje??Da se standard poveca pa da imaju adut manje za manipulaciju ovim krezubim masama? No way...sirotinju koja se ne skoluje(ili to cini pod okriljem najnakaradnijeg obrazovnog sistema) je lako kontrolisat i sacuvat u getou. Da narod pocne putovat', i vidi kako to hoda negdje drugo?Mora da se salite. Da onaj uhljeb pomisli "ne moram se uvlacit u paksu vise jer mogu zaradit i na drugom polju" koje nema veze sa vladarima u BiH? To se tesko moze desiti. Pisaj po sirotinji glupoj!
Predlazem da u Sarajevskom polju napravite dvije termoelektrane, svakako ih po Evropi zatvaraju, pa da j Sarajevo da doprinos u investicijskom raju Bosne i Hercegovine.
Da li se prica o snizavanju cijene el. energije? Kakve mi imamo koristi da investiraju milijarde u vjetroelektrane -_-
@SvetiJuraj PDV ne ide u penzije.
sasvim slucajno sam projekat prelistavao kod (sada vec rahmetli) prof.dr. Mehmeda Behmena i too davne 2010 godine... rijec je o vjetrenjacama na podrucju Mostara...proslo je sest godina,realizacija jos nije bila,iskreno se nadam da ce uskoro.. :)
O tome se govori 15 godina, a aktualizira se pred izbore svake dvije godine. JP Elektroprivreda Sarajevo - 0 bodova. Privatnici po Hercegovini otvarajau vjetroparkove i solarne elktrane, državna kompanije nije ni na početku.
https://www.youtube.com/watch?v=GiEnu_EuSvE
Hoće hoće.... Al' moramo prvo glasat za njih...
dok su mutalji u ep nećemo.
hoce kao i sve do sada cak i prije dogovorenog roka tako da penale necemo pucat zivio hapa hapic x 3 i njihovi hapici x 3 sejdic i finci na klupi za rezerve
nece
hoce mudo marjanovo
neće. kako bi se onda preko ovog sektora mogle izvlačiti pare za razne opravke i oporavke, ako sve radi.