Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da li ima do sada ijedva znacajnija zavrsena investicija ?
Dodj'te, kup'te šta hoćete, visa vam ne treba. Investirajte sebi sve samo da zaposlimo naše portire i sponzoruše. Za 20 godina svi ćemo izgledati ko arapi
Kao zivi svjedik , ambasador Mehmed Halilovic je za kratko vrijeme je "uzivio" odnose BH sa tom zemljom , Kubajt, ekonomski korisni partner vec od vremena soc.Jugoslavije. Mozete biti ponosni na posteni rad i trud ovog ambasadora. Ne razumjem sto MVP nedaje redovno informacije u radu predstavnistava BH u svijetu, da bi gradjani imali tacan uvid u radu te institucije.
Istine govore da je Ambasador Mehmed Halilovic veoma uspjesan predstavnik zemlije,kao sposoban i posten za kratko vrijeme je uzivio te odnose s zemljom-Kuvajt - koja bila medju prvim investitorima u BH( Zeljezera Zenice,UNIS) i bezkamatni krediti za rekonstr.Razne projekte infrastrukture sirom BH. Zahvaljujuci ambasadoru Halilovica danas u Sarajevo na hiljada turista iz Kuvajta koji svaki od njih dnevno trosi po 200 E.Razumjem frustracije gradjana prema vlasti ali istinu treba priznati.
znam da je Kurvadski u Bosni i Hercegovini poznata po investiciji
jest jest troter independent tradersi
Kuvajt je prepoznatljiv po investiranju u BiH.
Prosto ne znamo šta ćemo od toliko kuvajtskih investicija.
đe su ti investicije bolan...isto ko i one turske "bratske"...niđe ih.
Što ti je reči svemočna SDA pa i na ovaj način, da nikako ne potvrđuje neke svijetske statistike o BiH kao drugoj, naj jadnijoj državi, cjeneči po ovakvoj ambasadoravoj pojavi, koji vidi se pliva u zlatu i dolarima
A najvažnije je, što je Cerić i kompanija, pored bošnjačkog postojećeg islama, radi, on zna kojih razloga, uvozio nove muslimane.
poslije izbora dolazi zima.
Svaka cast za ovakvog ambasadora BiH, jedan od roijetkih primjera kako se promovise BiH i privlace strane investicije. Kako je dosao na ovu funkciju ogroman broj ljudi iz tog dijela svijeta je doslo u BiH. Svaka cast MEŠA.
Jest napredan ambasador, mašalna da se ne urekne........