Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali ih nasim korumpiranim politicarima, a vratice debilni narod koji bira korumpirane politicare.
Ne zanimaju me ova "ulaganja", znam da ja i svaki drugi normalni građanin nema ništa od toga, i zna se ko kupi te pare.. a mi ćemo živjeti kao i dosad i nećemo vidjeti ni marke od toga..
Novi kolonijalni jaram
bacila 1.5 milijardi eura
Da, Zlaja vam nije rekao, sjeverni dio koridora 5C od Doboja ka Svilaju, je otpisan kao i granicnih prijelaz za robu zivotinjskog i biljnog porijekla, sto je maltene sva prehrana, a saobracaj ce se preusmjeriti od Doboja ka Bluci i Bos. Gradisci, kako bi Dodik imao promet na ovoj autocesti.
Sve je dobro dok nam ne pocnu traziti nazad pare...
gdje tacno ???? nesto se ne vidi taj kapital sto je usao u bih
Oni finansiraju autoput
Panticu,gdje su pare ?!
Pola ovog novca otislo u plate poglavicama ....
EE ljudi moji šta smo mi mogli s tim novcem..Mislim političati, ma da su imalo htjeli mogli su nesto napraviti , izgraditi....
Ništa oni nisu ulagali, sve ćemo mi krvavo vratiti sa kamatama.
A gdje je pecat?
Ma ovi i MMF i svako ko nam sad poklanja pare da bi ih kasnije uzeo nas uništava, ne samo nas nego sve male države. Ovi su gori od političara i lošeg državnog uređenja.
pa sta cemo? bez tih kredita svi bi pocrkali. dvije trecine administacije bi ostalo bez posla. penzije se nebi isplacivale. shvatas da su nam ti mmf krediti trenutno zivotna linija. ako se to prekine, necemo imati nista jesti