Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi bolan investitori sta je sa vama sto se lazemo gora situacija nije bila ni 92 !!!
ne znam jesul smjesniji ratkovi govori ili ovi komentari ove djece sto malo zaradjuju tipkajuci
zlaja krimos
Jebeš Federera, šta zlaja radi sa reketom.
Gledaj SDPovih pionira kako nisu nimalo providni sa komentarima.
On je apostrofirao potrebu nastavka provođenja uspješnih projekata u BiH koje finansira EBRD, sa posebnim naglaskom na privatni sektor, kao i podršku energetskom sektoru koji ima veliki potencijal. Shodno tome, pozdravio je najavljene nove investicione aktivnosti Banke u našoj zemlji. Tokom obraćanja Lagumdžija je upoznao prisutne i sa neophodnim reformama koje je potrebno provesti u različitim sektorima u BiH u čemu će značajnu ulogu imati EBRD. Samo se pitam sta bi gradjani bez tebe Lagumdjija ti si za ovu drzavu i ove gradjane novi Tito.
a ti si pretpostavljam alter ego maje akrapović.
Lagumdžija je odličan ministar, pokreće odlične poslove i dovodi investitore koji će učiniti ovo tržište bogatijim i boljim za naše stanovništvo...
Lagumdžija je istakao da je Bosna i Hercegovina, nakon što je bila zemlja sa najmanjim procentom iskorištenih odobrenih sredstava, sada zemlja koja je u protekloj godini operacionalizirala većinu odobrenih sredstava, te traži podršku Banke za provođenje novih razvojnih i investicionih projekata, a sve u cilju borbe protiv nezaposlesnosti i poboljšanja ekonomskog statusa građana BiH. Svaka cast Zlatko,vidi se ko od politicara radi,a ko cuva fotelje.Naprijed Legendo.
Pored ovoliko mladića na klixu, stvarno nema potrebe da sama sebe lajkaš.
Zlatko, samo naprijed, nek' ljubomorni pricaju koliko hoce. Ti si jedini koji pokusava uspostaviti dobre medjudrzavne odnose, dok drugi plasiraju dezinformacije i pokusavaju na taj nacin zastititi sebe i svoje interese