Sa radnicima Magrosa se dogovorili
0
Al Shiddi: Gradnja SCC-a nije obustavljena, novca imamo
Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo nek se gradi... Sarajevo pocinje da lici na pravu i ozbiljnu europsku metropolu... ono sto ja imam zelju jos da vidim u Sarajevu jeste podzemna zeljeznica... samo ne kontam, ovdje ima nekih iskompleksiranih ljudi... ja nisam iz Sarajeva ali Sarajevo je za mene najljepsi grad... neki ovdje jednostavno samo pljuju a Sarajevo nisu vidjeli vise od 3X...
Ja gradjevine sta je ovo ko dva bbi-a :)
Super je sve ovo nego kada će biti raspisan konkurs za radna mjesta?
sve je HARISOVA zasluga ove investicije, a komsic nek ide na kurs engleskog, a onaj babin sin bakir nek pere prozore po raskrsnicama...
Investicija od 100 miliona je u svakom slučaju dobrodošla. Ovdje nije riječ o strogo tržnom centru. Čovjek je napravio 5 spratova garaža pod zemljom koje su Sarajevu neophodne. Kanton se nateže da napravi jednu garažu kod pozorišta 5 godina. Hotel i ostali sadržaji su ovom gradu poželjni. Hajd gospodo nek neko na današnjem vaktu zaposli 1500 ljudi. Kroz samu izgradnju učestvuje na stotine domaćih radnika. Sada ko ozeblo sunce čekaju objavu za unutrašnje radove jer se nikad manje građevinskih radova nije dešavalo u KS. Najlakše je kritikovati i pametovati a Fahri bi poručio da gleda pametnija posla i pusti ljude na miru.
Radoncicu mars u svoju SRBIJU,mani se ti NASE BOSNE I HERCEGOVINE
BRAVO ZA AL-SHIDDI!ne obracajte paznju na zle komentare ljubomornih i onih koji ovom gradu ne zele dobro.Hvala vam sto naš šeher postaje prava BH METROPOLA!
Samo da vam kažem što se tiče Dnevnog avaza: Ona lokacija gdje je sada Sarajevo City Centre, tu je trebao biti Radončićev toranj ali iz nekih razloga to je dobio baš AL Shiddi a ne on. Od tada, naravno jer je novinaru sa Plava u crnoj gori krivo bilo što je gubitnik, počela medijska hajka na Al Shiddija. Čovjek je izgradio Hotel Bristol a sada gradi i Sarajevo City Centre. Ali kao što se može vidjeti, ponovo novinarsko reketiranje, ponovo poljuvanje, unošenje razdora među Bošnjake. A kao dokazani izdajnik Radončić je u predizbornoj kampanji izjavio javno da Bosna i Hercegovina neće biti poljoprivredna zemlja, jer se od poljoprivrede niko nije razvio.Polupismeni maj.mun treba da zna da švicarski Nestle je najveći proizvođač hrane na svijetu okreće milijarde.Hranu svi moramo jesti i u njoj su najveće pare.Nije to ni oružje ni nafta.Hranom možeš svakoga ucijenjivati.On to očito želi da pod Radončićem i SBB-om budemo ucjenjivani.Smrt fašizmu i dobro je što ga nismo izabrali na izborima.
eno Avaz opet sere!!!
neka se malo zagrebe po privatizaciji Alhosa pa ce se sigurno i tamo naci neki nezadovoljni radnici ili sl.
1500 radnika? Eh, stvarno cestitam S(DP)arajevu! Al nije citava BiH samo Sarajevo...molim vas malo i posla dajte Tuzli, Zenici, Mostaru, BLu etc...
Daj ba nemojte dalje graditi neću imati najveći toranj a nisam ga još ni počeo otplaćivati. Za ovo su krivi Bakir, Hilmo, i čekaj koga ono ja još svaki dan spominjem u avazu, aha onaj Budnjo sa Ilidže i Šejla Jugo. Kako ću sad biti faraon kad još neko pravi tornjeve.
nudimo unique panoramski pogled iz vase fivestar sobe na jedinstvene marindvorske rusevine
Lahko je dovesti Arape ovdje, ali ih se poslije tesko rijesiti.
e Sarajevo je stvarno glup grad kad dozvoljava da na svaki 2m nikne novi tržni centar, umjesto da su dali prostor za neki dobar trg kojeg posjeduje svako mjesto pod pojmom GRAD.
ŠTO NE KAŽU...RADOVI SU BILI OBUSTAVLJENI MJESEC DANA JER U SARAJEVO DOLAZI JEDAN OD NAJVEĆIH LANACA ZA IZGRADNJU ZABAVNIH PARKOVA KOJI JE TREAŽIO DA SE SRUŠE ZIDOVI KAKO BI DOBILI NA VISINI. BIT ĆE VOZIĆA I DRUGIH SADRŽAJA ZA DJECU. ULICA U CENTRU ĆE BITI 16m ..ŠIRA OD FERHADIJE
Samo vi nastavite sa citanjem avaza.To vam je\" zapis\"od Fahra.Nikad nisam u mome zivotu nerealnije novine procitao.Nikada vise ljubavi prema dodiku i dodikovanju nego sto je u avazu.Kao fol kritikuje ga ,a u stvari stvara legendu od njega.Ja mislim da je dodik odnosno fahro jedna te ista osoba .Do podne jedno ,od podne drugo.Nema u Bosnjaka\" bolje\"istine\"nego sto je fahrova istina!!!!!!???????