Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek ipak nesto radi. Tramvajski saobracaj pocinje liciti na nesto. Po meni jos da srede stanice po uzoru na unu u Nedzaricima i Otoci bice mjera. Podrska samo nastavi.
Sta se sprema Opet ,neka Izdaja Pllitike ..Tri Tramvajske stanice.
Kolutnjakovic, ima tu istine, al ne pije ti vode ova priča jer dolazi od klasične botine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cudo nije kod Emele 😂
Nesto ne vjerujem da se Klix puno pita u izboru gostiju od Emele.
Karte da se kupuju preko aplikacije. Mjesecna ,Dnevna , Radnicka Mjesečna , Mjesecna Penzioner , Mjesecna Student, Đačka Mjesečna.Sistem autentifikacije upload dokumenata Lična , Index , Kupon od Penzije , Djavka knjizica itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedini lik koji nešto radi. Bravo Šteta, moj glas uvijek imaš!
student sa sokoca, hahaha
Ispitivaju ???
Nekoliko stvari mi se ćine boljim od postojećih rješenja prevoza u SA.Prvo je preklapanje posebno padinskih linija sa drugim prevozima što bi donijelo uštedu a i rasterećenje,kao i smanjenje co2 jer su mahom sus motori.Drugo a da bi se i prvo moglo realizovati je usklađivanje cjenovnika kao i upotreba karte.Istanbulsko rješenje mi se sviđa gdje na svakoj stanici na aparatu možeš kupti i dopuniti kartu a vrijedi ti za sve gradske prevoze i nije vezana za identitet osobe.
Socijalni programi poput razlićitih cijena karte penzionera,školaraca,itd vlada može riješiti da mi recimo dopuni tu kartu za određen iznos i tako me ogranići da se nepotrebno vozikam i pravim gužve.U svako vozilo bi ugradio video nadzor i pojaćao kazne za devastatore zajednićke nam imovine.
Gledaj ove nerminove podguzne muhe, izbaciše iz ks sdp onakvo ljudstvo spahića jer ne odgovara nerminu, a nisu znali ni normalno objašnjenje sastaviti, komunjare nepismene
Kada ce na invalidskim elektronskim kartama biti nacrtan invalidski znak??? Sadasnje invalidske karte su iste kao sve i invalidi ne mogu dokazati da im treba invalidsko sjediste. Zamislite pametnjkovici su izradili invalidske iskaznice bez invalidskog znaka. Bravo ministre cccccccc
Treba sve cijevi obnoviti kanalazaciju isto tako jer curi na sve strane
Ubi klix pare na ovim plaćenim člancima
Stetitne kucne carolike za ovaj pokus potreban Nam je jedan kreditic od 50 miliona od Evropskog lihvara ooo pa za pokus nije dovoljno 50 hajmo malo jos od sljedeceg lihvara 35. Za ovaj pokus nam nije potrebno relanost tramvaj Ilidža - Bascarsija i obratno u jednom smjeru 14 km sat i nesto. Nije nam potrebno hitno rjesenje da rasteretimo saobracaj. Potrebe su nam Stetine fantazije valjda se na Sokocu tako uci.
Hajde ministre, ti kao nešto pokazuješ na karti, a mi te fotografišemo! 😂😂😂😂😂😂
To je prva lekcija koju je naučio na prestižnom Univerzitetu
Ma daj ba,nabavili ste trolejbuse i opet stara prica, zaredaju se nekoliko jedan iza drugog i onda ih nema po pola sata i vise,jos ih oblijepili reklamama sve sareno.
Bravo Šteta!
Nikada gore stanje nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve će uništiti samo kako bi zadržali svoje udobne fotelje, pa čak će i državu dovesti u pitanje samo da Konaković, Nikšić i Forto imaju funkcije i privilegije. Ništa nisu uradili za građane, osim za sebe, svoje članove i udruženja koja su sami njihovi članovi osnovali. Građani su razočarani, a najviše njihovi glasači koji su očekivali promjene i da će ispuniti ono što su lažno obećavali.
Ovome i samo prezime ukazuje na pogubnost sadasnje vlasti u KS. O Forti da ne govorim.
Kada ce se regulisati da ljudi ne placaju istu cijenu karte za 10 stanica i za 3 stanice