Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Keno je Fahrin igrač, samo nemojte nikome...
Tre ba ih pitati dali i onih sto nisu prijavljeni a rade na crno trena njima kasa ili oni mogu da rade bez kaznih.. Kojo levati 50% radi na crno, mozeli to od tih korumpiranih reci sta ?
toooooo Kenooooooo svaka ti dala i Foruma Žena SDA !!!!
Keno nemoj da pričaš negodovštine i gluposti, nekasni tebi regres zbog muljanja obveznika nego zato što ga netko prije u budžetu \"skine\" sebi u džep!!!
Samo kaznjavajte. Vec je i bilo vrijeme. Zbog ovih privatnika koji mute s porezom vec drugu godinu nama budzetskim korisnicima kasne regresi. Sta se dosada cekalo?
Bravo SDP, tako su k.o.m.u.n.j.a.r.e 1950 otimale ljudima stoku i imanja u Cazinskoj buni. Samo lagano nek pritisak u pretisu raste dok ne dođe do kritične tačke.
Nek\' crknu! Unistavaju i ovo malo privrede sto je ostalo. Inspektori ce opet biti uvezani sa muljatorima, a ispastaju oni koji su se i prije fiskalizacije bojali inspekcije. Ovo je nastimano samo distributerima kasa i drzavi da dignu nesto love od sirotinje.Da mi je samo znati kako ce kontrolisati \"kofer firme\" , registrovane na jednoj adresi , a rade ko zna gdje