Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali Mevludin Comerc hahahaahha grohotom se smijem!!!
@elEspectador Gdje si ti lutak nas gradski?Ne bi se grohotom smijao da je Dodick comerc ili Dragan,Tihomir comerc,Ratko,Nenad...?
MEVLUDIN KOMERC DRAGI BOŽE STA NAS VISE NECE SNAĆI OD PAPANIJADE
Treba ovu inspekciju kaznit 6 plata ali sve radnike
Inspekcija zaustavila radove na gradilištu iza Alte u Sarajevu: Nemaju potrebne dozvole --- Pa nemaju ih ni u Ljubljanskoj 10 a i u Srdjana Aleksica 14 pa opet grade. Ovi ocigledno nisu platili trazenu "zastitu"?
Investitor: POTPUNI NAZIV PALACE INVESTMENTS d.o.o. za razvoj nekretnina Sarajevo ADRESA Zmaja od Bosne br.4, 71000 Sarajevo // Odgovorno lice Sosnowski Tie Davis, Direktor // Izvodjac radova Mevludincommerc // Ilidža: Izvođač radova Mevludin Commerce izazvao pomor ribe u rijeci Tilavi
Mevludin komerc
Nemogu im pare stojati zamisli koliko su prljave
A Pjanićev objekat je imao sve dozvole da napravi ono ruglo. Vlaška posla.
Vlah nesposobni.
E Fahrudine, nema više kula u centru Šehera. Hajde malo u Gusinje i Tivat.
Ovi osmaši i dalje prozivaju SDA za sve sto se lose desava u KS bez obzira sto su godinama na vlasti u KS. Najgore sto narod koji su obenđijali medijima vjeruje tim glupostima. To se zove "uriniranje po narodnoj inteligenciji". Radite nesto osmasi ne varajte i ne zadužujte narod.
Sigurno su i za ovo krivi ljudi iz istočne Bosne, masonska loža, najezda komaraca u Kolumbiji i milion drugih razloga. Sarajlije pogledajte sebi u oči, ne treba druge kriviti.
Mevludin komerc a bavi se gradnjom. Recimo, Mevludin Investment ili Mevludin Construction b bilo adekvatno..... Hajmo anketu organizovati da covjeku preimenujemo firmu kako treba da se zove, ako se vec bavi gradnjom.
ma to je samo ispitivanje terene, da se provjeri jel asim sve sredio.
mater mu se počela na mevludu porađat
Pa ovu nazovi firmu sto je dosla da kopa je napravio memic sda malezijsko kiseljacko tibrin ambasador , on je njihova zaostavstina . Valjda se zanio konto moze u centru grada kopat kao po njihovim nahijama ne trebaju nikakvi papiri
dok se usvoji VM pa ce onda moc. ima jasno propisan tal!!!
Zaustavili radove!!!??? Prije ce biti da nisu dovoljno podmazali, ali sredice se i to!!!