Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neuspjesna kopija BH koncepta "razvoja privrede" da su bolje kopriali mozda bi izgubili i 500 000 ali eto nije ni 200 000 lose
Mislim da bi Mile do za godinu dana uspio :)
imamo mi puno gorih od Bakira
Sluganjska politika ovisna o bankarskom, farmaceutskom i inom lobiju svaku nezrelu naciju bacila je na koljena jer je na djelu tihi, ali brutalni neokolonijalizam - ono, postupno postaneš nečiji rob, i još se veseliš da si u tom rangu. U BiH je sve još i dodatno naglašeno jer ova država nema ama baš nikakvog suvereniteta jer su bankarske sluge iliti strani poklisari već 20 godina tu da održavaju stanje kontroliranog kaosa. Nadu bi mogao vratiti samo vjerodostojan Cheguevara... baš nešto kontam da je Čavara možda BH Cheguevara?! :))) Šalu na stranu, svijet je odavo otišao u 3pm i Novi svjetski poredak je uvelike na djelu. Što se može uraditi? Uzdaj se u Boga, budi čestit čovjek, a ne stoka, i nastoj na mikro-planu osigurati da ljudskost doživi procvat u punom kapacitetu. Globalno je ionako nemoguće išta konkretnije popraviti s ljudske strane jer je ono zlo i naopako uznapredovalo na svim frontama... Ipak, Božja će biti zadnja, i zato i vrijedi živjeti i veseliti, te vjerovati u dobro!
Jeste Zemlja je šuplja...
https://www.youtube.com/watch?v=e-sHoSeBIFc#t=460 Emisija emitirana prije 12-13 godine, covjek je od 7:40 do 8:50 sve rekao.
klix mnogo opsjednut rvtaskom preselite se brate u Zagreb
KO JE KRIV HRVATSKOJ, KOD NAS U BOSNI I HERCEGOVINI CVJETAJU RUŽE ALI..NE LEZI VRAŽE,,,,,MI IMAMO SVOG BAKIRA I SVOG LAGUMDŽIJU I JOŠ PO NEKE CVJETIĆE ŠARENE.....
Veci su potencijali u BiH za zaposlenost itd. zato nas i koce s obje strane ne bi li nam uzeli Drinu,hidrocentrale na Neretvi,odsvakud blokade razvoja u Neumu...A šta vas uče u školi u PM
http://www.neobux.com/?r=dino87 pokusaj te ,vrijedi probat u koliko nemate pametnijeg posla kao ja nije neka zarada u pocetku, al se moze doci do sildnog novca svaki mjesec ukoliko budete uporni
i kod njih će biti kao kod nas ko izađe zadnji neka ugasi svjetlo
Klasicna konstrukcija zapadno europskih kapitalistickih sila, piramida. To je Hrvatska valjda trebala znati prije nego su rekli da za eu!
Ja bih zabranio radjanje dok se ne pocne smanjivati broj nezaposlenih. Ako ne mozemo otvoriti nova radna mjesta mozemo prestati proizvodnju radnika.
Hahahah
odvadi malo..od tihe 200 000 je bilo 100 000 neradnika . lezil***vića....60 000 je otišlo na zapad i...dobro..evo sada ima potreba za 10 000 radnih mjesta u HR ali nema adekvatnog kadra u svim segmentima ..svi bi bili bar direktori..
ah da 30 000 ih prima socijali i ne želi da se prijave pa je to ko fol rad na crno
Ekonomska propast sistema zvanog kapitalizam vidljiva je na svakom koraku u svijetu, ali postaje toliko očigledna da to i djeca u osnovnoj školi znaju. Ulazak Hrvatske u EU nije donio ništa napredno, nego njena ekonomija svakim danom propada, mada propaganda punim ustima laže građane. Sistem ide niz brdo i nikakvim reformama se nemože zaustaviti, može samo potpuno u provaliju otići. Spas ipak postoji u promjeni sistema, ali ko ima muda da to kaže i učini.
Opet ti. Dječačić sa CheGuevaea majocom i vjerovatno IPhone-om u džepu. Evo opet dolazi oronuli starac da ti ruši snove. Ne postoji na svijetu nijedna zemlja koja je socijalizmom napravilia bilo kakav boljitak svojim građanima. Kina je prešla na kapitalizam, Rusija je prešla na kapitalizam. Jedino Kuba što drži socijalizam, a tamo se žene sexaju za 5 dolara. Odrasti već jednom, sistem i nije toliko bitan, bitno je da se ne pljačka. A onda može biti i fašizam, i biće svima dobro!
Bilo kako bilo, socijalizam je nešto najdebilnije na planeti. Tu nema takmičarskog duha, jer svi svakako zarađuju isto, pa nema ni smisla da se trudi iko. Kad nema truda, nema ni dostignuća, ni razvoja. I takvo društvo neminovno propada, i traje dok se ne rastroše svi dostupni resursi. Tako je bilo i u ExYu. Svi zaposleni, svima plata manje-više ista. Ne moraš ni dolazit na posao, ne možeš otkaz dobit, dobijaš platu. Pa ne može tako vječno. Može 10-20-30 godina, ali kad tad taj javašluk dođe glave. E sad nam je vako kako je, i to je to!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Isto pumpanje negativnosti kao i kod nas, a stvarne brojke o nezaposlenosti veze nemaju sa statistikama.
A ova Kitarevicka se brine o Hrvatima u Bosni i Herzegovini?
"Blagodati" Evropske unije
Kmeeeee kmee skutori a pravite se pametni da da...