Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'Hrvatska BiH nije samo susjed, već i iskreni prijatelj\' Ovo je samo naslov, a u stvarnosti je ovako; \'Hrvatska i BiH su samo susjedi, nikad i iskreni prijatelji\'
U Bosni se kaže komšija :)
smijesno je to kako je hrvatska koja je u jednom dijelu rata imala teritorijalne pretenzije na teritorij bih od agresora postala veliki prijatelj dok je srbija koja je isto tako imala teritorijalne pretenzije ostala veliki neprijatelj. ne kaze se djaba glupi bosanac
Joj Severine jest se ofucala
draže mi je da me moji tuku nego tuđi miluje gospođo imate vi problema i bez nas nas pustite da se rahat patimo
Evo kakvi su nam Hrvati prijatelji: http://postimage.org/image/dsuwsh1g/
Boze me sacuvaj vakog prijateljstva.
Ajme Jacika daj nam prvo doma pometi! Zivjela jedinstvena BiH i svi BOSANCI islamske,krscanske i pravoslavne vjeroispovijesti!
da,da,iskreni prijatelj,kad dodjes na more samo sto ti zrak ne naplate i gledaju te po novcaniku,a za tu lovu u crnoj gori te nosaju ko malo vode na dlanu budva,sutomore,ulcinj rulez ;)) cg mnogo veci prijatelj,pogotovo sarajlije gotive
Dosla u Mostar da vidi gdje ce se smjestiti kad se u Hrvatskoj pokrene istraga u vezi korupcije. Ili je stvarno neko lud da konta da je Ivo Sanader postavio nekog svog postenog ortaka ako ih je uopste ikada imao.
A ovo sto neko privatno ima prijatelja to je privatna stvar. Mi ne baziramo politiku na privatnoj stvari. Ja ne povjerujem zivote 2-3 miliona ljudi na tvoje \"privatno\" prijateljstvo. A normalno da bi bilo bolje da smo svi \"prijatelji\".
A vi sad razmisljajte o \"prijateljstvima\".
A ni Crna Gora ni miruje od nje. Jos su i oni pravoslavci kao i oni. A isto tako i Makedonija - \"Juzna Srbija\".
Ja samo Hrvatskoj mogu sljedece reci: Zamislitie da nema Bosnjaka i ko bi sljedeca meta bila veliko-srpske politike.
@HR-HB leftis... Krscanstvo je na zapadu haman nestalo a ja ne znam sta ti dangubis i nama solis pamet.
@svasta Uzdaj se u se i u svoje kljuse. Hrvatska i Srbija ce nam biti iskren prijatelj kad se prestanu mjesati u unutarnje stvari BiH pod bilo kakvim izgovorom. Hrvatska nam je polu prijatelj a nadam se da ce nam biti pravi prijatelj. Srbija nam je lazni prijatelj. Hrvatska nek se odluci hoce li im biti bolje saveznistvo Covic, Ljubic, Dodik i Tadic ili s nama. Na muci se poznaju pravi prijatelji i samo se sjetite \'90-tih. A ovo ostalo je samo mrljanje ociju.
@Rojalist Poslusaj kralja vrati se katolicanstvu ;)