Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti je privatnik. Kad gradi 15 spratova kosta 17 miliona. Kad Dodik gradi 20 spratova kosta 340 miliona. :)
nemoj tako, gdje su tu skupocjene pepeljare od 6.000 KM :)))
Sto prije kurave ubaciti da se to odmah rentira
SAMO NEKASE GRADI JARANI MOI
Sarajevo sada ima vise hotela nego sto je prije rata imala cijela BIH svi politicari loze se na hotele...
Sada će građevinsko - turistička mafija definitivno zauzeti prostor oko RTV doma! Njihovi sada imaju potpunu vlast. Isto čeka Standard, i sve oko Standarda! Što nije moglo u deset godina dogodiće se u mjesec dana!
Super se gradi SA! Bravo!
Zaustavite bratoubilački rat u Banjaluci! Zaustavite ubijanje medjeda! 🤓
"PROMING". Čini mi se da su Mlaću bivšeg načelnika općine Bugojno povezivali sa ovom firmom.
vidim im gloova prave vehabijske
Odmah pod hitno zabranit ! Kako i zašto ? 1. Riječ je pranju novca, hotel će uvijek biti potpuno prazan ko Bosmal, Bristol i MArindvor kojef kledaju i uposlenici SIPE kad podnose izvještaj da nema pranja ! 2. Riječ je krivičnom djelu falisfikovanja dokumentacije 3. Riječ je krivičnom djelu doziđivanja mimo urbanističkog plana 4. Krivično djelo uništavanja životne sredine, jer zatvara j edini prolaz za zrak kroz sarajevsku kotlinu koja se samo tako može očistit od smoga. Kad se počene unirat a sci ste već bolesni pomalo od hroničnog bronhitisa, krivac je već spreman a i motke; GLOBALNE KLIMATSKE PROMJENE. 5. NEma nikakve naznake koliko će nadzidabanje pomoći porpalom budžetu kantona Sarajevo.
A evo zašto se ne može zabranit: Bakir donio zakon da svako može biti investitor u BiH bez obzira na zdravlje građana. A što se tiče inspektora za zaštitu prirodne sredine Bakir je odredio jednog na dva i po miliona stanovnika. I to ženu da bude siguran da se neće ni(s)kom zamjeriti smjet !
hotel nije prazan, ovo je pretezno turisticki hotel u koji dolaze talijani, Kinezi, turci, hrvati itd,, sto se tice kongresnih sala i svadbi, svake sedmice se odrzavaju svadbe, seminari, svecane vecere itd, hotel radi 100 na sat ;) ovo je pun pogodak s prosirenjem =)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
17miliona taman da se pokrene Konjuh Zivinice ili neka druga firma u BiH koja je pokradena i utusena.
Da li je privatnik dobio 17 miliona kredita od RAZVOJNE BANKE FBIH ko još jedan naš ZNAMENITI NEIMAR U VISINU , NAkrudin Kradončić ?? Nakurdin je Reisu keširao 850 000 KM za rezidenciju, a za čiju li je rezidenciju iskeširao OVAJ INVESTITOR ??
Kad li ce fabrike nadogradjivati samo privatluk... Guraju u to onaj obicni tipa shoping centara i hotela nigdje hljeba za narod..
A u hotelu neće biti zaposlen narod jelte samo u fabrikama se radi
Seljak ti taj sto te napravio ja govorim konto nacelnika opstine koji to slavi kao dobro nesto.. Taj privatnik ce zaposliti 10 radnika legalno dati im platu po 600km i 10 ilegalno i vozi miski a uzeti milione.. A mozda je opstinsku zemlju mogao dati nekoj stranoj firmi da otvori pogon i zaposli 500 porodica samim tim rijesio bi i pljacke i otimanja jer neki ljudi stvarno nemaju posla.. Dok neki klepaju milione... A narodu nista... A dok je takvih ko ti po komentarima i razmisljanjima svejtla nam je buducnost..:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DA OVO NIJE HOTEL OD RIDJOBRADOG BAKIRA???JEDINO ON IMA NOVCE DA SE SIRI I GRADI...A NJEGOVE OVCICE I DALJE MU VJERUJU...I ONDA SE PITAMO PA STO NAM NIJE BOLJE??E NECE NAM NIKAD BITI BOLJE,JER BOLJE NISMO ZASLUZILI....JEDNA VRECA ZA MOG BAKIRA... :D
KAd vidiš Sančo pANSu znaj da je bradati časni vitez Don Bakir na konju odmah iza njega. ANS drive je njegova firma, pa sam gradi svoju vlastitu zgradu, a i sam sebi dao dozvolu jer je ON na vlasti. SAM BEZELI !
Ništa se nije izgradilo u Sarajevu da u svemu nema kapitala Žutog! Gledaj samo gdje on stanuje ( Poljine) tako da njega nije briga jeli u gradu smog i gušenje svega živog!