Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha ha. Koliko je hotel za ovaj članak podplatio ?????? Cijena previsoka, soba prehisoriskog doba, vrata razvijena, prljavo, doručak kao u ratnom dobu, kafe od ječma ili pšenica. Nikad više u ovu ovu rupu.
ovi fakat nisu normalni, bio sam prisiljen u zadnjih nekoliko godina desetak puta sjedit u ovom nazovi hotelu isto rumunsko odmaralište iz 67. užas, morbidno, seljakluk, papanluk, hrana smrdi, kafe smrde, ma monstruozno i onda oni imaju nekakve stnadarde