Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bristol je klasicni robovlasnik. Prijatelj mi radi u Bristolu i radni dan im traje 20 radnih sati.
mogu taj hotel ukovati u zlato džaba im isto kao i BBI nema žešće...... čisto bezalkoholni hotel............
@General eto ti znas ko je robovlasnik a ko nije. Osim toga ... sto taj tvoj prijatelj uopste radi tamo ako mu se ne svidja. Neka nadje nesto bolje kad mu je tu tako lose!! Za komunjare je ipak Jama Kreka zakon!! Tu im je sve potaman!
Odlican potez, samo naprijed! Za ove negativce sto im smeta sve, molim da se informisu malo o utiscima o ovom hotelu (proguglati malo), pa cete vidjeti da nikom ne smeta sto je dry hotel (bezalkoholni)-bitna je usluga koja je besprijekorna. Btw, BBI centar je jedini koji radi kao lud (ne morate guglati, naidjite ponekad pa cete se uvjeriti), a ni to vjerovatno nije dzaba tako. Pa ljudi jednostavno znaju raditi posao i drze to na nivou. I da, muslimani su pa eto ako nekom to smeta, najtoplije preporucujem lijecenje u nekoj od klinika u Dubaiju:)
Najljepsi hotel u gradu!! Jos jedan monumentalni objekat na koje se svaki gradjanin Sarajeva moze ponositi. Kome se ne svidja nek ne ide tamo. Za komunjare imamo Hotel Rudar u Kreci. Trodnevni smjestaj u jami \"all inclusive\" na racun drzave ... pa nujrum.
najbolje je ovca ... istina
Naj bolje je ovca !!
Bolje i svinja komunisticka, nego kokos arapska.
Zasto ga ti onda svinjo komunisticka nisi popravio ?
mene interesuje sta to znaci za cetveroclane porodice koje zive od 500 kerma mjesecno
Lijepa vijest :)