Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da mi je raditi u fabrici duhana. zna li iko koliko tamo love treba da se zaposlis.
ne mogu disati bez cigare. živio duhan
Manje duhana, više trave. Omjer nikad ne smije biti slabiji od 1:1, inače je više štete nego koristi. Optimalan omjer je naravno Zlatni rez (približno 13:8).
yebli te sokovi, od tog buckurisa od vode i secera samo kiselinu u zelucu dobijem
Kutija cigara treba biti 10 KM
Para ima Vukota, Nezvanicni distributer Marlbora, Neka pusi narod nas Krisom ispod spoljnog zida sankcija
proizvodite hranu, sokove i dr. prehrambene proizvode pa nećete propast....
Nece proizvodjaci duhana biti unisteni . Glavno da je drzava ,koja nestimulise proizvodjace , povecala svoj budzet a koliko vidim nije povecala cijene kod otkupa duhana. Ali proizvodjaci se moraju snalaziti i proizvoditi vise duhana za crno trziste. Ovakvim mjerama drzava svjesno potstice crno trziste.PROIZVODJACI UKLAPAJ TE SE U NOVE MJERE.
ja sam nepusac,a ovi sto puse preci ce na ekoloske... :)
J*b*m li im mrtve majke u trula usta...djeca im se radjala s cirozom jetre ali svma znaci...pa morali pit tablete od 1000 KM koje ja proizvodim i stavim akcizu 100 000 000€....FUJ!
Bolje otvoriti fabriku zdrave hrane,i educirati narod sta treba da jede,a ne da pusi i truje se,i poslije umire od raka,Nadam se da ce sve fabrike duhana u svjetu biti zatvoreni,jer se bosovi bogate na trovanju sirotinje.Znate li koliko kosta drustvo FABRIKA DUHANA ;KOLIKI SU TROSKOVI ZDRAVSTVA SAMO JEDNOG PACIJENTA RAKA PLUCA.
Ko je pusio pusice a ko nije i njemu ce.
Smrt duhanu!
Hoce li zivoti nase dijece biti unisteni? Kakav vam je ovo naslov?
Naravno,hocete u Eu ,e onda da se unisti sva domaca proizvodnja,totalno potrosacko drustvo uslovljeno od (ne) milosti EU. Probudite se,sta vam je !