Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zelimo turiste s parama, a brada je nebitna
Nije to jedini potencijal koji nije iskoristen.Pitka voda ce za 10 godina biti kao danas nafta.BiH je bogata samo so mi niko ne vjeruje ba
Ja pozivam na kompletan bojkot svih proizvoda iz Republike genocidne dok se kao ljudi javno ne izvinu i prestanu podrzavati ratne zlocince... Ako u Bosnjacima ima i trun karaktera prestace kupovati proizvode iz rs.
I ko su famozni turisti?Dakle ,pricamo o bogatim arapskim zemljaka: KSA,Qatar,Kuwait,UAE..? Oni odbijaju bilo kakve mega-projekte u BiH...i do djavola s njima!
vidi im gloOOOOoovaaaa....ko da su kisle danima...AHAHAHAHAHAAAAAAAA
@čvarak...vidim da ti je i mozak k`o čvarak....vidiš u svakoj religiji je zabranjena svinjetina i alkohol, ali ti pojma nemaš o svojoj religiji a onda me ne čudi toliko neznanje ni o drugim religijama...bibliju u ruke pa i ostale božije knjige da naučiš neke stvari...i ne samo ti već i svi ovi koji pojma nemaju o religiji a prvi komentarišu i pljuju !!!
a jesi li pitao u te tamo u Banja Luci ima li neko jelo bez svinjetine? Nisi, jer im ne vjerujes. A da si pitao, garant bi bilo netot za tebe. I opet nam je opravdanje \"da ce oni drugi pocet prvi pucat\"...\"da oni drugi ne valjaju\"...\"da su oni drugi jos gori\"...i dokle dolazimo sa takvim stavom, nidokle. Imam prijatelje koji ne jedu svinjetinu i bio sam svjedok da su i u Hrvatskoj i u Srbiji i u RSu pitali ima li nesto be svonjetine i bilo je. Uostalom ko pazna Islam zna da nije grijeh ako u neznanju pojedes svinjetinu. Meni licno nije jasna ta opsjednutost i histerija oko svinjetine koje smo svi pojeli vise nego sto smo teski. Jasno je sto je zabranjena u Africi, Arapskim zemljama, al kod nas je to teza nebiloza, al eto ovce, drzite se svojih dogmi...na volju vam. I da, steta da niste probali rostilj u banja Luci, najbolji je u BiH.
a jel i piva halal?
da se ovdje bez arapa nece vise ni zivjeti...kao sada su nam vazan dio turizma...da mi je znati samo kako su prije studirali kod nas...vjerovatno je bilo halal...
A tek duvan čvarke
koji retardirani komentari, evo čitam i ne vjerujem. Da li ste vi ikad izašli iz kuće ispred racunara da malo pogledate sta se dogadja u real world. Da li ste ikad culi za kosher, vegetarijanstvo, i druge vrste etičke hrane. Da li bi jedan jevrje jeo nešto sto nije kosher. Da li bi jedan vegetarijanac jeo nešto sto je animalnog porijekla. Vjerujem niko od nas ne bi jeo psa, a kinezi to jedu i njima je sasvim noramlno. Tako je i sa halalom. Ako je covjek musliman i postuje reiligiju naravno da nece jesti svinjetinu, te kad od u restoran nece da razmislja i sta ce jesti za svoje pare. Pored ovog aspekta tu je i ekonoski aspet koji nijje zanemariv. Ja sam lično prije par mjeseci bio u banjaluci sa prijateljima, i nismo nigdje svratili na račuk upravo iz razloga jer nismo sigurni, gdje i sta jesti a da nema svinjetine. Ne iz razloga sto ce nam neko podvaliti, nego sto je to tako, takva kultura ziviljenja. I koliko je takvih koji ce samoproci i nece ostaviti novce....i to samo zbog ponude
ijao,što ja volim čvarke...
http://www.vijesti.ba/hot-news/42463-Potraznje-halal-turizmom-BiH-ima-ali-nema-ponude.html hahahahahahahahahahaha..ko god dodje u guzno crijevo,odvedu ga na cevape...hahahahahahahahaahahahha..
ovo je demokratija, ko voli moze slusati ilahije, a ko ne voli moze kaside
Tonemo....
naravno je da je normalno \"na zapadu\" imati i kosher, i halal. Kosher malo cesce nego halal. Ali oni imaju i hranu za vegetarijance, i \"gluten free\" i svinjetinu. Kad se u Sarajevu u 60% restorana bude mogla sluziti svinjetina, nece mi smetati halal turisti. I ne kenjajte, 80% Muslimana jos uvijek voli i klepa prsutu, da ne govorim o pasetetama sa svinjskim mesom, samo se bojite da vas vide drugi. Koji to isto hape, al kad su sami, zakljucani u svojim sobicama. Joj kako ste jadni...vidite li na sta zivot trosite....svaka cast vjernicima koji to zaista jesu. Sve oslato je nebuloza. Grijeh izlazi iz usta, razmislite o tome. Srca su vam grijesna!
Jel me ko trazio ?