Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
okanite se Grcke - ponavljam, kako god lose im bilo, nije im ni blizu lose kako je nama. Profesor u srednoj skoli u Grckoj ima placu od €1,200 + bozicnicu, to je €1,500 x 12.. toliku placu nema profesor u BiH, Hrvatskoj i Srbiji skupa. Dosta je sletiti u Atenski aerodrom, uzeti metro i prohodati Atenom: svi govore da je kriza, neredi itd - da je bogdo tako kod nas.
@masovni_samoubica - a cije je ? nije mi jasno ta opaska 'nije njihovo' - ja sam zivio 25 godina u Engleskoj i mogu ti reci da su Englezi citavu svoju industriju, od auta do zeljeza, prodali strancima - a ne cini mi se da je tamo kriza. Ne kazem da u Grckoj nema krize, dapace. Samo Grcka je jos uvijek obecana zemlja za bilo kojeg balkansog susjeda.
@Orso Svaka zemlja je obecana zemlja za balknace
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Grckoj ti je ko u Međugoriju, prije će se pojaviti Zeus ili Gospa nego račun. Ogromne prihode imaju od Turizma a kao i kod drugih turistickih zemalja svaka peta usluga dobije racun.
To nas isto ceka, narod mora vratiti kredu koju je u ime njega podigla i potrosila politicka mafija.
E gospodo draga sta li nas ceka. Nije ni nama mane sto se tice duga. Neko ce morati vracati a kako. Nadam se samo da ce besplatno djeliti vazelin
Najbolje da narodu stavite okove na vratove, ruke i noge i da promijenite ime države u Yunkai.
Propo ko Grčka
Grčka grca ali propast neće.
Fadile i Penise, imal u onoj vašoj strategiji O VRAĆANJU duga koju krijete ko zmija noge , SLIČNA STAVKA ko ova Grčka za koju narod kaže da je dužna ko Grčka? Inače, što se tiče duga po glavi stanovnika, STIŽEMO ABD GRČKU !!
Štedite. Nemojte jesti.
kako god da im je, bolje im je 100 puta nego u BiH.
ovo je nas buduci scenario ko prezivi picat ce
Plus teletabisi plus ti nevaljas jer si to , ti nevaljas jer nisi to itd.