Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedeljko Čubrilović-Čubri je zajedno sa Miletom laktašenkom dovukao negdje u trebinje na neke livade kamion i buldozer i u razgovoru na tom svečanom trenutku laktašenko kaže:gradimo aerodrom na kojem će se prevoziti milioni putnika a zamisli u trbinju nemogu osposobiti autobusku stanicu,po kojoj se ganjaju pacovi,klošari i alkoholičari. na kakve gluposti padaju laktašenkovi birači to je nevjerovatno.
Nedeljko Čubrilović \"vjeruje\" u Strabag, ali najvijerovatnije i u \"Hypo-Banku\"! :-))))) Izgleda, da je večina RS-političara otkrila novu, modernu vjeru.
Ajde majke vam za početak dovršite BL - Gradiška
Pranje para, sad kad nema vise stranih sudija moze graditi i raketu za mars, naravno nista od toga a pare ce iz budzeta u privatne dzepove nekolicine
Ranije su jugoslovenske firme gradile megaprojekte po cijelom svijetu a sad nisu u stanju da izgrade obicni domaci autoput.
Hahahahhahahahahah, dobar je memo, sta kaze on VJERUJE, konjino jedna nisi ti tu da vjerujes vec da znas i da radis.
eto autoputa, radujmo se, be bee beee
A sada Srbi vs Bosnjaci, koljite se ovdje.
predizborna suplja nesto ce malo u junu raskopati i ko fol u radove krenuti do oktobra napraviti nekih 3-4km na ledini otvoriti radove i onda cekati naredne izbore. konacno i snsd ko sbih i sda pompezno ulaze u projekte autoputeva pred izbore. za 40km autoputa u fbih vec 4x fataju na foru pred izbore. jos ce nafatati za obilaznicu sarajevo i kakanj biljesevo. sad krece kampanja predizborna. prividno bolji zivot, gradnja puteva, povecanja broja radnih mjesta na odredjeno do 6 mjeseci bez placenih doprinosa, bezvizni rezim, mazanje ociju, i onda fasisticka retorika, lozenje naroda na opstanak, i onda pobjede kriminalaca i sumorna zima s istim ljudima na istim mjestima i istim kriminalom i predizbornim obmanama. ljutimo se kad slovenci kazu - glupi bosanci:) 4 godinje patnje zaboravimo za 3 mjeseca predizborne kampanje.
....sumnje kad babo mile dodo kaze da je tako onda stado vjeruje svome pastiru.......Hajmo sad svi u glas beeee beeeeebeeeeeeeeee Ovo ti je zimsko treniranje stoke da se zagriju
daj Bože da je istina, al ja nešto sumnjam...