Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje su ljudi pacenici, nece jesti hljeba mjesec dana da moze otici kupiti adidas tene.. proda pola stvari u kuci na piku da bi kupio samsung galaxy s3 i onda sjedi u kaficu sa 2Km u dzepu i glumi neku facu... svi su ovdje sefovi, niko ne radi ponizavajuce poslove, sve go gospodin.... a trebe bez obraza, obuce minjak dopi.c.k.nj.a.k i hoce neko postovanje, glumi trebu a dosla iz hadzica busem u grad... 5 tona sminke na faci, pokupi je neki soson kockaste glave, i.z.j.e.b.e. je jadnu, on joj kupi neke cizmice u BBiu i ona jadna zadovoljna.. pa se tako k.a.r.a 5--6 godina i naleti neki l.e.v.a.t i uda se... ... ovo je jedno veliko SELO ... gdje se d.r.o.lj.e postuju, 90% maloljetnika se fura na juica rappera iz beograda, nosaju trenerke u sred zime i pored sebe pitbull ... i mastaju o golfu 2 sa 350 konja....
Nokiju????? Nokia je svoje zavrsila
da hoce raja pocet bojkotovat sve iznad 5KM.kako bi mi njih shebali,,,mislim ovi sto lupaju cijene za smece,,,,,al .ebo ti nas,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,treba svi otkaz da dobiju,da nemamo ni minimalne prihode da bi dosli tobe.
golf II, tuningovan ima zelene ćize po sebi, adidas trenerka s pijace i samsung galaxy s3 kopija s pika, faca i po
@Vel. Bošnjo "njegovom uvetu", e nisam se ovako nasmijao dugo.. Daj nam reci koji ti je to padež, svega ti??
ja imam huavei mobitel,kadet jaje i preferiram levis hlače sa pijace,kakva je ovo anketa
kako ja mrzim adidas hipsterski, neopisivo, NAJKE MI
Teško je razlučiti između "građana" i "seljaka" u be-ha... ali, kada bi umjesto VOLKSWAGEN pisalo NARODNA KOLA, sumnjam da bi ih ijedan Bošnjo jamio, obzirom da deplasirano i nemilo njegovom uvetu zvuči! (Preko ovih brendova vidi se koliko su Dobre Bošnje drilovane u jednoumlju, nesamostalne individue koje ne znaju svojom glavom i ukusom izabrati, već se glathko uklapaju u mišljenje i osjećanje gomile.)
kako fakat nemam pojma a 60% nezposlenih od cega.
golf dvojka i mobitel trijestrojka to je bosnjoooooooooo
Moram da naglasim da su sve ove marke kod nas ORGINAL, prema tome i odlične kvaliteteeeeeeeeeee njauuuuuuuuuuuu
Golf Dvojka, u gepeku ovca, i Adidas dimije, a Nokija mobilni , eto to je to
naravno da je VW najbolji (ta nije renol)
- pa reko sam ja vama...mi se nes.to kur.ci.mo RUSIJOM,TURSKOM,AMERIKOM a u stvari mi smo ti ba mali HIĆINI FANOVI mi smo male ŠVABE...u stvari posle ŠVABA najvece ŠVABE - samo dojčland dojčland i uber dojčland i njeni proizvodi...a zasto FINSKA NOKIA pa zato sto je najbliza tome...a i FINCI ne zaostaju za ŠVABIZMOM :-) fatajmo se mi NIJEMACA i u dobru i u zlu i bit cemo uspjesniji...manite se istoka i poluistoka i jugoistoka... BAKIR I KOMPANIJA bi trebali da vise samo u NJEMAČKOJ I AUSTRIJI i da se drugare vise bi koristi za svve nas imali :-))))
kad mu tvoja mama napuse jajca kroz...znas vec...
Jos da znate cijenit.i nesto v.a.se gdje bi vam kraj bio!
Nokiu Like Nokiju Dislike