Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja sam i promijenio zivotne navike kako bih smanjio potrosnju goriva. Posto svakako iznajmljujem stan uzeo sam blize poslu tako da auto koristim samo kada idem na put. Smanjio sam troskove goriva za vise od 50%. Dosta od mene :)
@neumoriv - pa kad vozis bicikl a ne auto, koji se qrc javljas na clanak o poskupljenju naftnih derivata? Ili mozda mislis da poskupljenje goriva pogadja samo vozace osobnih automobila, a da npr. cijene prevoza putnika i robe to nece pratiti?
Preko 1.50KM po litru uzima drzava,a za ostalo platis gorivo.
Braćo,moramo se organizirat protiv naftaške mafije,5 ključnih mafijaša ako sklonimo,neče nas više eksploatisati. Ustanimo protiv mafije...
kadd treba da pojeftini ceka se po mjesec a kad poskupljenje odmah nema cekanja ma treba bjezat iz ove drzave!!!!!!!!!!
Dokle vise mamu vam je*em llopovsku ??!!!
Mashala mashala
Neka poskupi i za hiljadu KM Bicikl mi i onako ide na tanjir graha.
naftni lobi na čelu sa Ahmetličem radi šta hoče .Haraju po đepovima građana.Može im se ,monopol je u naftnom sektoru,konkurencije nema jer svi prihvataju povećanje cijene a i državi to odgovara,jer ubire veće dažbine.