Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista nestle, samo vispak :)
Kompanija koja se zalaze za privatizaciju VODE kao resursa i koja se zalaze da se pravo na cistu i pitku vodu izbaci iz osnovnih ljudskih prava. Nikad NESTLE, bojkot uvijek i zauvijek.
Klasicna globalisticka faca prodana dusa. On je kao taj koji prodaje koji je sposoban da to ucini i niko drugi sem njega. Hjade ti vrli ekonomistu budi menadzer nekog proizvoda iz Ceske Poljske Madjarske a ne Nestle. Pa Nestle samu sebe prodaje. Lako je biti menadzer u VW ili Mercedes hajde budi menadzer u neke kineske kompanije koja proizvodi auta pa ces vidjeti sto ces prodati. To su ti ona globalisticka sranja kad ti daju otkaz pa kazu ovo mi radimo radi tebe radi tvoje buducnosti. Sranjeeeee
GMO proizvodi
Kazna i poslali ga u BiH :D
istina :)
Idemo Srbine