Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZARADITE i Vi svoju Otpremninu ! Prilika koju NE smijete Propustiti .... Zaradite na Siguran i Provjeren nacin ! Rad od Kuce preko Interneta Zarada Mjesecno 2.000$ i Vise Siguran i Dugorocan Posao SIGURNA Isplata 100% Pogledajte Dokaze http://gdi-system-goldenhouse.weebly.com/ Email: [email protected]
opet pogresno, nije 9.2 milijarde u dolarima nego 9.2 miliona dionica....joooooj pa kad cete bar nauciti prepisati ili prevesti kako treba.
ovaj k\'o nasi politicari
Milijardi, ne miliona...
Mala ispravka. Schmidt ima 9,2 mil. dionica što je oko 5,8 milijardi dolara u novcu. Za njega su tih 100 mil. sića. No to nije toliko ni bitno. Mislim da se nakon 10-og prestaje brojati :) Pitam se je li se iko od ovih bogatih geekova sjetio napuniti bazen kovanicama ko Paja Patkov ujak.