Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima 3 radnika a imala 13.500 radnika....i manje-više tako su prošli svi proizvodni giganti na prostoru ex-Yu...e Šabane, Šabane, često ti meni naumpadneš, prvo zato što smo se svi (neki manje, neki više) ogriješili o tebe a drugo što ti *ebem majku jer nisi otvorio još barem 4-5 Golih otoka.
Meni opet zao raje sto ce poso zijanit...bjeda je ista svugdje..
jebiga, propali su i puno veci
Gasi se zastava ali zato politicari i dalje kradu.
Jojjj u komentarima maskenbal jugovica i lezihljebovica.
19.JULI.2016: Kragujevčanin uhapšen sa bombom i puškom: sandzakpress.net/novi-pazar-kragujevcanin-uhapsen-sa-bombom-i-puskom
Nema vise kragujevki
Hoce veliku srbiju
Tu se proizvodio i kalašnjikov, nečija kletva stiže fabriku.
Titichi romantiziraju Jugoslaviju i njeno vrijeme gledajuci ga odvojeno od rata. Rat je neodvojiva posljedica te ere. U toj bajnoj Jugoslaviji Srbi su izgradili vojsku koja se hranila od sviju a radila samo za njih. Rat je pokazao sta je stvarna svrha te vojske bila. A ovim ljudima iz Zastave je vakat bio da se vrate kobasicama i rakiji, kola pravit za njih nikad bilo nije.
Aj ne kenjaj sviju ti. Svima je Jugoslavija valjala prije a sad kao nikom ne valja. Covjek poput Tite se jednom radja
@neutralna20 bila super za papke i guzicare, ko god u zivotu trazi vise od u se na se i poda se, njuemu nije valjalo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako to biva kad je neko nesposoban, danas opstaju samo sposobne firme i fleksibilne koje se brzo prilagodjavaju datim situacijama. Nazalost u toj Yugi sto se tice ekonomije vrijeme je pocelo stajati jos od 70-tih jer se nista nije cinilo da pametni ljudi uzmu stvar u svoje ruke i da debelo reformisu i ekonomiju i drzavu. Ipak je to nesposobnost u pitanju ma lezi hljebu da te jedem!
Samo jos da spomenem za ovu auto firmu Zastavu, koliko su sposobni bili za 40 godina mozda cak i vise na autima jednine inovacije par lajsni, retrovizori i volan sve ostalo uvijek jedno te isto a i to da nije bilo Italijana ne bih ni to..Mislim da je bilo i cekanje kad kupis to auto po godinu pa i vise, samo toliko o nasoj ekonomiji i sposobnosti, pametnom dovoljno!!
Spasit ce njih njihov lider Putin ahhahahahahahhahahahahahahha ...ne uvlace se oni njemu bezze u dupe.
nek propadne Srbija... i propasce aBd. samo, pitam se sta ce biti s nam. hebe mi se zivo za njima.
@Referendum ne sluti komsho, ne bi ti se svidjelo sta bi u tom slucaju bilo sa republikom shumskom
Glupi balija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kupit ce fabriku BATISTUTA
Hahaha,Yugo 45 kabriolet,Ja mu ga lićno doovukaooo,hahahahah
O tome ti pricam :D@coikiznaroda
kažu Tito nije dao širiti vjeru, eto vam sad vjera jebla vam ona majq. Šta imate od nje sad, a? Doduše imate... Ratove, mržnju itd itd... Sve se reko vjere pere xd e moji vjernici u usta vas škrbava jbm
plitak si ko tuta
Vjera postoji da zavadjuje ljude.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hoće li im "Aleksandar veliki" doći na svečano zatvaranje?
@41ustase45ujameupase Sa koje psihijatrije si ti pobjegao "pripadniče nebeskog naroda" ? Opet lupetaš,po ne znam koji puta,samo nastavi.
Ne kontam zar ih nije kupio fiat i kazu da dobro posluju?
@41ustase45ujameupase Pa jel nije isto zastava i fiat srbija sad?