Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dokaz da Dodi i njegovoj lopovskoj hordi nista nista nije sveto. Iskoristili najvecu vremensku katastrofu da dignu kredit i da sebi financiraju izbornu kampaniju. Nema te privatne banke koja ce iz "humanosti" dat blentitetu RS ovoliki kredit. Ova blentitetska vlast nema nikakvu sposobnost (dokaz zadnjih 7 godina rada) ekonomija kleknula na noge (a nakon ove katastrofe ce cijela posavina kleknut). EU, UN, MMF, ...svi spremni dat financijsku pomoc BiH a on uzima od privatne banke kredit. Nebudite naivni, ovo je jos jedna kriminalna radnja ove blediteske vlade
Da je barem digo kredu od ruske Sberbanke pa hajde, nego od zapadne banke. Valja mu sada naci opravdanje kod brata Putina.
Ma šta me briga za Dodika... Nek se njega rješavaju oni što su ga izabrali ... Šta je sa Nikšićem ? Šta on radi ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Despot Dodik uze sebi 50mil. a narod ce "nekad" vratiti cca 70-80mil. ili u naturi???
bice: sagnite se i izbacite guzove, i to bez vazelina
jbo te kompletan Peti Korpus sve sa ljiljanima kurvetino cetaljska, ustani u stav mirno kad Korpus uzimas u usta pogana. a iz TVOJIH debilnih komentara se vidi ko je fasista pizda ti materina fasisticka MRS nemoj uopste da mi se obracas, samo u slucaju ako ces da napises gdje te mogu naci da te dodjem utusit kravo (izvinite plemenite zivotinje).
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A mogli bi i novinari (ne samo na Klixu) da koriste pravilne reči: Nisu oni te pare "odobrili", nego su ih pozajmili.
Ovo su lihvarske pare za bijedu.Medjutim bojim se da ce mmf davanjem kredita pred izbore,ponovo ucestvovati u razaranju ovog drustva.
BiH je zaduzena 11 milijardi eura, poslije ovoga svega na taj konto bice dodano jos par, svi ce sad davati, samo je bitno kako cemo mi vracati i koliko ce nas dodatno to kostati.
A gdje su rusi sto je Dodik spominjao ?
Sada se grabe krediti na sve strane umjesto da se grabi pomoć! Lopovi! Tolika katastrofa se desila i to je samo opravdanje da se zadužuje ovaj narod jer političari kredit vratiti neće sigurno, mandati budu i prođu ali produkti lošeg rada ostaju. Još uvijek ne vjerujem da se uzimaju krediti, fuj. Pa samo malo truda i donacije ili pomoć od svjetske banke bez kamata od kojih će UniCredit profitirati bar nekoliko miliona na ovu cifru. Znači par miliona otišlo u vodu.
Na koji rok i po kojoj kamatnoj stopi su date ove pare???
FUJ!
A kamata, kolika je? O tome ni rečenice. :D
Tu informaciju je progutao mrak :) Uzet je kredit sada kada je moglo na lakši i povoljniji način uzeti zajam bez kamata od bilo koje institucije koja se bavi ovim pitanjima ili čak od država.
A kamata, ne spominje se kamata? Znači da je neka jebačka čim joj ni traga u tekstu nema.
Ala će se Dodonja i smrdonje seliti u Pašaluk kada dođe raspad RS-a
Evo stiže zapadna pomoć! Sa sve kamatama...
Ma samo daj kredit, Vratice ga djeca poreznih obveznika danasnjice.