Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majstori obmane su bankari!
Samo brate njemcima treba vjerovat.
Ipak ovdje ima istine. Domaći bankarski sektor je zdrav, ne ulažu u privredu, puni su k'o brodovi i samo čekaju gdje će plasirati višak kapitala.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jutros Evropska centralna banka objavila da ce Sberbanka Evrope propasti. Zasto lazete narod 🙄
Hahhahaahha i ja ovo citam😂😂😂 Ove bankarske "gencije" kod nas su ..... pogodite sta, uhljebiceeeee🤣🤣🤣🤣
Bukvalno i ja ovo citam, glavna banka u Evropi kaze da ce propast Sberbanka, a ovi nasi kazu nece?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo podići pare do najkasnije petka, ko nije podigao, magarac je bio :)
U Austriji i Slovenij propala pa mi jesmo glup narod ali toliko glupi nismo jače države od nas propada Sberbank kod nas ce za koji dan vadite pare dok niste u go#nima
Sber je već sahranjena u Evropi, jedino u BiH još nije.
Ako ste pametni, svi koji čuvate pare u Sberbanci, dignite na vrijeme
Hm, ja upravo procitah: "Ruska Sberbank bankrotirala: Podruznice u SLO i HR garantuju po EU pravu do 100.000, druge ne. Moguce dizati do 100€ na dan!"
A haa, nece se ugasit ko ni slovenska Sberbank.Suplja.
još 7 stoja do osam i devesto
Koga je ljubljanska banka opekla i u sberbank puše.
Kraj Sberbanke u najavi. Centralna poslovnica Sberbank za balkanski region u Austriji se zatvara, neznam cemu zavaravanje !!!
I da preuzmete banku ta banka je pod sankcijama ne može se nalaziti na tržištu.
Prelazim u Sber banku i dižem kredit hahaha
Upravo ove i iduce sedmice se zatvaraju sve ispostave te banke u Sloveniji i Hrvatskoj,a kod nas sve u najboljem redu,nije li malo ta izjava upitna.Sta li nasa Bosanska banda smijera..?
Podignite pare, i mijenjajte banku. Ovo je cisti damage control, znaju oni dobro sta ih ceka.
Vjerujem bankarima ko i Novalicu
Ko ima novca u bankama, neka kupuje nekretnine ili mnooooogo rizikuje. Ako banke i ne propadnu (a to je moguće), novac ubrzano gubi vrijednost zbog ogromne inflacije. Normalno je da se panika ,stišava' umirujućim riječima dok svi iole pametni znaju da je to šupljak i ulažu u sigurno.