Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su sankcije zbog kojih cemo veoma brzo upasti u jos vece probleme, a sve zbog politicara koji opstruiraju naredak i koji ne zele da se usvajaju zakoni koji na bilo koji nacin mogu da ugroze njihove pozicije... Eto pa vi opet glasajte za nacionalisticke stranke...
...samo neka pritisnu iz sve snage... jer obican covjek u bosni nema nista od svih tih silnih milijardi koje oni muzu od banki i mmf izvana...imaju naravno samo budzetlije al jarane...dosta vise i privilegovanih...ako su za trebali smo se malo zamjeniti...ovi sa biora na njihova mjesta a oni malo na biro...pa cemo se rotirati! jesmol svi drzavljani jednakopravni ili ocigledno nismo
Vaš prostor za uživanje, Vaša privatna oaza, mjesto gdje je luksuz standard! http://www.vilaeden.com/
i ne bile ukinite, jednonacionalne stranke i njihova makijavelistička politika su najveća opasnost po BIH
Da barem hoćete zauvijek nas napustiti i osloboditi dužničkog ropstva
"Predvodnici Zapada se boje samo jedne stvari: ISLAMA. Znate li zašto? Boje se prestanka svih nagomilanih problema i zala. Kada islam prevlada, sva zla će prestati... Zbog toga zapadni mediji redovno pumpaju dezinformacije protiv islama."
Davno bi mi promjenili političare, da nije bilo kredita i donacija.
kaze nam covjek o terorizmu cije je narod izvrsio mnogbrojne genocide... kazem na covjek gdje je postojala i gdje jos uvijek postoji jedna od najvecih teroristickih organizacija RAF... kaze nam covjek gdje su zadnjih godina zapalili veci broj azilantskih hajmova. kaze nam covjek gdje jos uvijek nije zbaranjena nacisticka stranka.. kaze nam covjek gdje njihov nacisticki trio ubijo preko deset osoba stranaca,a da nisu kao nikad uspjeli otkriti ko su pocinioci,jer je policija bila s"tim povezana. kaze nam covjek ciji su djedovi zapoceli dva svjetska rata,preko 80 miliona zrtava... nego konju fasisticki reci nam gdje i ko to finansira te teroristea, ne naglabati suplju..
"- Hitler je indirektno odgovoran za smrt 60 miliona ljudi. - Staljin je ubio 20 miliona ljudi. 14,5 miliona ljudi je ubio glađu! - Kineski diktator Mao Ce Tung je ubio između 14 i 20 miliona ljudi. - Musolini je samo u Italiji pobio 400 hiljada nedužnih ljudi. - Čovjek po kome je francuska revolucija dobila ime, Maksimilin Robespjer, umorio je glađu i mučenjem preko 200.000 ljudi, a pogubio preko 40.000. - Ašoka, hindus, je samo u bici na Kalingi, ubio preko 100.000 ljudi! A vi ipak muslimane nazivate teroristima?!"
- pobjednik piše historiju i znas i sam da najjaci u skoli daje nadimke ostalim :-) kad muslimani budu respektabilna vojna sila u svijetu...prestat ce biti teroristi :-) kratko i jasno
Bilo je za ocekivati da nam uvedu sankcije jer nam jos uvijek nazalost sudbinu kroje nacionalisti koji na sve nacine pokusavaju da opstruiraju napredak nase drzave !!
Kako nam se cini da ovi stranci sve rade da nam otezaju posao,ali sta cemo kad nemamo zakon koji bi po njima smanjo pranje novca i finansiranje teroristickih aktivnosti ...Smijesno !
znamo mi to, al džaba kad imamo idiote na vlasti.
Ето, цели свет зна ко су терористи.
Zna uhljupe smolavi, zna čim vidi glagoljicu kojom pišeš u 21.vijeku hajvanu pećinski!
Мирсо, вы глупы и ревновать.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neka ga ne usvoje...dabogda svi pocrkali i ja i svi......hebeme se za sve...................