Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde profesorka, kupiće vas Bingo za marku. Nemojte se sekirati samo
Seoska profesorica, četničkih preferencija.
ali postoji rješenje ZADUZI NAROD SA JOS KREDITAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAA JA
ali postoji rješenje
Mogli smo, recimo, preskociti tu tesku godinu i odmah i ići u 2027…
dabogda vam bilo jis 1000 puta gore
Uvijek postoji rjesenje Jelena. Problem je samo sto mnogi nece dozivjeti to rjesenje.
Dodik i ne planira raditi duže od navedene godine ,a do tada će vas zadužiti da se to neće moći vraćati....trebate te do prije rješavati dok vas nije skroz zavio u crno...
Polako! Sto bi rekao onaj:”Ne treba to nista sjeći, to ce samo otpast”! Sva se smrdska svela na Gospodsku! Nemate grada osim Banja Luke. Neka Mile jase, ode narod a sve vas manje. Na koncu - “to ce samo otpast”…
Poguraće vas partneri iz Federacije. Kad treba finansirati onda smo jedna država. Ionako mnoštvo institucija koje bi država trebala finansirati finansira Federacija ili kantoni. Dodo puni džepove i koristi slabost političara iz FBiH. Kada već hoćete autonomiju pođite od toga da dobijete samo PDV koji je napravljen u RSu a ne fiksni procenat iz zajedničke kase u koju niste ubacili ni 20%.
Imam neki čudan osjećaj da to prebacuješ trojki. Ne znam samo sa kim je Dodik bio tolike godine u koaliciji i vidi čuda evo ga i dan danas na vlasti...
Dodiku se zahvalite.
Zasto je dodik ono prije davao po 1000Km porodiljama za dijete? Sve ima svoje. Pa za one naivne, sto vise djece vise poreznih obaveznika to veca sansa da ce drzava dobiti vise poreza da oplati dugove u buducnosti koje on pravi i 'masno' jede u sadasnjosti.
Mnogi od vas rade u Dodikovim privatnim firmama , finansijska kriza kada pukne Dodik ce po starom optuziti muslimane u Federaciji i zapad tako da ublazi svojim glasacima sirotinjsku bol i nemastinju.
Papanka sa zavrsenim faxom na palama
'Najkritičnija će biti 2026.' A prije su govorili da će biti ova 2024. najteža pa kada dođu u '26. onda će biti najkritičnija 2028. U šta vas Dodik uvali. Diže nove kredite za svoj džep da bi ih otplaćivali po svoj prilici vaši unuci.
Ne brinite ima Kifla Konaković. Daće on DoDari sve što bude trebalo.
Sve kritično, a ništa se ne dešava.