Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ih nije naguzio k'o Island. Prvo bankrotirali, a zatim zapalili zemlju, k'o biva vulkan proradio.
''Analitičari ove agencije navode da bi do snižavanja kreditnog rejtinga moglo doći u slučaju da BiH na vrijeme ne osigura vanjske izvore finansiranja...'' HVALA i sretan put. SADIMO maline.
standardno smo siromašni!!!
Politicari u BiH, i njihove porodice, i citava uhljebljena administracija koja nista ne radi u ime drzave uzimaju kredit i zaduzuju buduce generacije.Od kredita koje "drzava" uzima, sitna buranija koja radi na crno, i koja se bori kako "zna i umije" nema nikakve koristi. U ovoj zemlji je socijalni mir nesto najjeftinije!
Analitičari ove agencije navode da bi do snižavanja kreditnog rejtinga moglo doći u slučaju da BiH na vrijeme ne osigura vanjske izvore finansiranja za svoje budžetske deficite. Da preformulisemo recenicu "Analiticari ove agencije navode da bi do snižavanja kreditnog rejtinga moglo doći u slučaju da politicari (premijeri, nacelnici, ministri) sa svih nivoa, od drzavnog do lokalnog ne obezbjede sebi vanjske izvore finansiranja"
"Srbi crni vuci, nit' ste cigani nit' ste Turci"
ZBOG VJECITOG MIRA U REGIONU NAJBOLJE JE SRBIJU PODJELITI SANDZAK VRATITI BOSNI PRESEVO VRATITI KOSOVU VOJVODINU PRIPOJITI HRVATSKOJ i MAĐARSKOJ TIMOT PRIPOJITI RUMUNIJI PIROT VRATITI BUGARSKOJ
A, SRBIMA,VLASKMA I POSRBICAMA OSTAVITI BEOGRADSKI PASALUK UZ NADZOR UN.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)