Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao je 79 milijardi,a sad ima 75 i mora da stegne kajs.
Čisto onako da kažem da je Bill Gates donirao preko 30 miljardi $
@TesanjPower koliko bi mu uzeli poreza. Ne doniraju bogataši što su merhametlije već što im je to odbitna stavka prilikom plačanja poreza. Druga opcija ova koju Neymar ganja :))
Prvih 20 najbogatijih ljudi da podijele te pare mogli bi nahranit cijeli svijet,da niko ne bude gladan .
zao mi tih ljudi.
zaboli me
Ja sranja u Ruwandi uh...
većini nas je nedostižno da postanemo hiljarderi, tako da me ovo ne dotiče...
nije to "bogatstvo" nikada ni postojalo... ono u principu samo poprima realnu vrijednost... do velike recesije gomilanje bogatstva je bilo po principu "ja prodo junicu za dva miliona dolara, i to levat što je kupio odma mi za nju dao dvije ovce od po milion dolara"... dobar on a dobar i ja, bili obični seljaci a sad imamo uknjiženo po dva milijona...
Ostario, naborao se k'o neki naš dedo što preživljava sa 200-tinjak KM. A Boga mi i umrijet će ko i svako drugi i neće ponijeti ni cent!
E sto i za to #@$*&
Joj kako tužno Bill gleda, ja bi' mu sad uplatio marku na ultru
Srce mi se kida!
možeš misliti jebade kad imaš 999 miliona i nisi milijarder.... ja bih sve propio kod rame u kafani....
Šta je sa BiH ?? Slijedili baš u svemu svjetske trendove ??