Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, politolog daje savjete o online kupovini. Sljedeći put pitajte stručnjaka za cyber sigurnost nešto o političkim dešavanjima.
Ali on ima diplomu woow hahaha U BiH je najboja fora sto se svi busaju u prsa kaj ja imam diplomu. Diploma druze moj je obican papir koji mozes okaciti na zid da ti se babo i mama hvale kako si ti bajagi diplomir'o. Nigdje u svijetu te niko ne pita za diplomu nego traze znanje pa kada ih uvjeris da znas onda ti traze diplomu samo radi formalnosti kod zaposlenja. Jedino u BiH glavna fora imam diplomu, a sto je obicni gnjurac sa diplomom to je vec teza tematika hahah
Kupovao sam preko neta a kupujem i sada. Doduse nikada nisam narucivao nesto preskupo najveci iznos mi je bio 400-500 KM i to je rijetko bilo. Obicno su barem meni puno manji iznosi. Nisam imao nikad problem doduse imam racun koji koristim samo za to. Na njemu nema para nikada, kada hocu da kupim nesto online odem i uplatim tacno taj iznos koliko treba one u banci kad me vide mrak im na oci padne. Tako radim pa koliko je sigurno ne znam ali za bolju varijantu ne znam.
Facebook ads (placanje promocije) nemojte nikad koristiti direktno karticom jer je zastita 0 bodova,oderu vas u sekundi i jos vam FB suspenduje prpfil..licno iskustvo..placajte ga iskljucivo pay palom
Jednostavno, ne koristiti jedan racun ili banku za prihode i online transakcije... to je ono online sigurnost 101.
Godinama kupujem na AliExpress-u i na Wish-u i nikada nisam imao problem, treba kupovati samo od pouzdanih i provjerenih trgovina
Najsigurnija online kupovina da ne bih neko prebacio sav vaš novac sa kartice. Odete u banku i dodatnu debitnu karticu izvadite i preko mobilnog bankarstva prebacite novac koliko želite na karticu. Kakav PayPal meni je PayPal greškom skinuo sa kartice 400 KM za 7 dana mi refundirali. Ovako nek ima na kartici 50 KM trebam šta kupiti skuplje online prebacim besplatno kartice što leže plata na dodatnu debitnu karticu.
Cuj nagradna igra izvlacenje kofera 🤣🤣
Na zapadu sumnjiva.transakcija uradis dispute tranzakcije, banka ti vrati novac, reizda karticu i oni ganjaju summjivu transalciju
To ima za Alibabu i za razne online trgovine pa ako si zaista toliko glup da kupujes lafo paletu alata za 10 eura svaka ti cast i trba da te oderu ili da kupis novi iphone za 1 dolar hahahah.
Joj ovih kvazi-strucnjaka koji se prave pametni a nemaju pojma. Za kupovinu preko PayPala nije neophodna VISA kartica, moze i Master, dakle u startu lazna i formacija. VISA treba samo za povlacenje novca u BiH. Ono je negdje culo Visa i pravi se pametno.
Kakav politolog kakve pm sta je ovo.