Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A đe su Ridžobradi, Ronhil i Legitimni? zaboravili popuniti imovinski karton?
para na paru, us na fukaru
Kod nas najbogatiji Kralj Visokih cijena...marze samo takve...Bingo svojom velicinom i uticajem kreira pravila igre na tržištu. Drugi se samo orijentisu i pozicioniraju u odnosu na njega. Zato je i najodgovorniji za zidanje cijena i ogromne marze gdje su cijene mnogih artikala vece nego u Njemackoj (putera, cokolada, ulja itd).
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lista je sklepana zbrda zdola. Fali tu imena. Gdje je na njoj Branko Roglic( Orbico grupa) koja radi u 17 EU i ne EU zemalja i zaposljava 17k radnika i jedina je firma koja do danas nije uzela nikakav kredit. Za Sloveniju takodje glupost. Bracni par je prodao svoju internet platformu Talking Tom za milijardu € a nema ih na listi.
gdje su oprane pare..sa fantomskim vlasnicima
Bingo se podigao na kostima i zdravlju mnogih sada penzionisanih ili pred penziju mentalno propalih ljudi.
I šta običan mali hrvat, srbin,bošnjak imaju od ovih likova? Je li im plaćaju inzulin za djecu šta su bolesna, daju pomoć za terapije za liječenje od raka njihovih obitelji ili nešto treće šta mi ne znamo ovdje? Ništa. Jedno veliko ništa. A i oni će pod zemlju kao i bolesno dijete kojemu ne daju pomoć ili netko drugi u potrebi šta su oči zatvorili a mogli su pomoći.
da, da, sirotinji je satisfakcija što će svi umrijeti...
Bas
Citajte to ovako, prva dva mjesta SDA, zatim HDZ, pa dalje...Onda, ovo je samo prijavljena imovina, stvarna vlasnistva, pogotovo na offshore racunima su totalno druga prica...Pa Bake ima jos vreca zlata od rata, Dodo dnevno sto miliona klepi, sta vam je ba...
Sad kad krenu sponzoruše da ih istražuju na 3,2,1 …
Pogledaj rvata sto su ugrozeni !
Pa ko je nama kriv sto necemo da radimo u privatnom sektoru. Ljudi imaju veze i to koriste. Kod nas samo Bake koristi
Ovi su mala maca za Bakira, Dodika i Čovića
od tih velikih biznismena u bih koliko im radnici imaju platu da valja? hahah prejadni su
A radniku osam stoja..!?
I ja sam Bogat.Nema me tu.Puna mi dusa srece i spokoja.
bravo, ti si prvi na listi, ima jos takvih, samo to vecina ne razumije
Jesu li u stranki?
Džaba im sve. Isto pojedemo popijemo. Razlika je samo što ja mogu više štanjcat manje radim tj nikako i ljepše spavam. A oni od sikiranja ni jedno ni drugo
Jeli ovaj Rimac prodao jedan auto? VW grupa mu prepisala Bugati iz Francuske u Hrvatsku da mogu radnicima dati otkaze. Nijedan Youtuber vise ne priča o Neveri ima godinu dana. Ništa mi tu nije jasno ali neka se pare okreću.
Jeste, prodao je vise od jednog auta, a tebi nikad nista nije jasno, kad god se rimac spomene ti se palis ko kutnjak i pises da ti nije jasno.
Rimac nije prodo ni jedno auto.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)