Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako uporedimo broj stanovnika sa Kinom i Japanom, tek ce nam onda biti jasno o kakvoj se ekonomiji radi! Naravno i standard, uslove rada i prava radnika u Njemackoj i Kini!
pogotovo stanje ljudskih sloboda...
da joza ne srusi most na neretvi, mozda bi i mi bili sastavni dio njemacke.
hajte vi svabe eto i nas za vama
Pišam naš narod u Njemačkoj.
tebe svaki dan pisaju sda hdz i RS politicari
@babo34dice A ja pišam tebe dijasporaš.
znaci nisam profulao sto idem u njemacku. bice para haha
a pogledajte sto su u društvu žrtvovali za taj napredak?/ nr zna se ni tko je mater ni tko ćaća, ni tko muško.ni tko žensko, nit što je obitelj nit što vjera....ali za sve ostalo: kapa do poda! imaju što su zaslužili.
Vjerujes li ti da je demonsko ponasanje, monstruozna teznja za ubijanjem usadjena u genom cijelog jednog naroda? Posto je to ocito tvoja predstava toga kad kazes da je cijeli narod takav. Nesto je moralo valjda da uzrokuje to. Ako nije bioloski uzrok ( vjeruj sumnjao bih u tvoju inteligenciju da kazes jeste ) onda je drustveni ideoloski neki ha? eh ako je ideoloski jel mislis mooozda da bi se to moglo razviti kod bilo kog covjeka i samim tim bilo kog naroda? :)
@Dr.Baltazar Trebalo ih je pobiti jos tri put vise.
Eu je osmisljena da oslabi sve clanice..i centralizuje moc u njemacku.. englezi su se na vrijeme izvukli..
SNažna tražnja iz zemalja EU ! PA zato je ista i stvorena i GB izašla. U BiH je uglavnom nezasita tražnja za kreditima MMFa za koje se kao polog prilaže proigram REFORMI !! Sebija Izetbegović je upravo krenula sa umanjenjem broja lijekova penzionerima !! Ne možeš biti previše bolestan na raču n njezine države. Haman ni ti penzioneri ne glasaju za SDA ko NEKAD :))) Pa ko nako da se podsjete !! :)) Sebijina JAsmina obećava na FB profilu ako SDA pobijedi da će biti skromnija !
nisam siguran da je to u pitanju... pola njemačkih proizvoda u BiH nisu uopće ni potrebni, al se turaju na police, i onda kaže potražnja.. kakva crna potražnja, bošnjo ne zna napravit sir, buter i te gluposti?
@isotope Potošačko društvo se bazira upravo na tome da ti se utrapi što nije potrebno a da ti se onemogući ono što možeš i sam. Ništa novo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Viva la Germania !!!🇩🇪🇩🇪🇩🇪
cijena robe diktira trziste tako da nije cuditi za ovakav uspjeh..kod nas je sve skuplje osim komunalija a samo da navedem jedan primjer za sol iz Tuzle koja je skuplja nego uvozna..
e tu ja zivimod nedavno zivim jer su me istjerali sda hdz i oni politicari iz RSa hvala Vam PUNO a za sda sam jos jedan zaposleni MVJ retardiranu
Sto ti je svabo
E bravo nama sa Balkana, o čemu mi polemišemo umesto da bar pokušamo da se ugledamo na njih!
da je u pitanje EX juga tad se moze pricat a ovako politicari iz srbije, hrvatske, bosne i ostali su samo marionete zapadu tako da se politicari nista ne pitaju u svoju zemlji
E bravo nama sa Balkana, o čemu mi polemišemo umesto da bar pokušamo da se ugledamo na njih!