Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle im vise marke?
Najljepse pare i danas vrijede a povucene iz upotrebe sta je drzava i narod, a nije kao ovdje gdje su jedva docekali da sjebu svoju drzavu pa se sada cesu po glavi,eto vam referendum...
@bIackfieIder tebi je dzaba objasnjavati, eto kriv su i sadam i gadafi po tvojim arsinima....
Baba kad je umrla pokoj joj dusi, od svega sto se kasnije naslo je 45 novcanica, a na njima sve Klara Šuman, onako pogleda stidno. Šta će jadna žena nije volila da gleda prvi program, a mi kad smo govorili neće majko bit vise njemacke marke, samo po kuci ide i govori : "Dok je Njemacke bice i marke, to vas neko laze"
imam i ja bonova
oj šta ja imam tih maraka, al nemam ovih današnjih da bi mogao stići do Švabije