Uprava će raditi do izbora nove
0
Nikšić: Razvojna banka FBiH neće biti obezglavljena
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da je kriminalcima iz SDA dozvoljeno 20 godina da rade sta hoce,ali ako to neko drugi uradi onda se dize galama obavezno.
Bilo bi pošteno da premijer Nikšić kaže koliko košta direktorska fotelja u Razvojnoj banci. Možda bi bilo jš zainteresovanih.
Jedino sto znam sigurno, da će na optuzujucu izjavu, NASA STRANKA ostati suzdrzana i priopcit nam javnim stavom Finci treba biti direktor Razvojne banke! Komsic će kao pošten gradjanin, patriota i deceniju presjednik precutno preci ne mjesajuci se u patriotizam kojim se HVALI! SDP će slavodobitno da izlazi u javnost sa dokaznim marerialom o Nepotizmu,Korupciji, pranju novca i mitu u načinu vladanja SDA ! Lijanovici,HDZ,HSP itd. će da šute jer se to netice Hrvatskog naroda, Srpske stranke će da se smiju kriveci \"Muslmanske\" stranke za zastoj BIH! Narod će da glasa za svoj interes a ne za društveno dobro! Oni sto ne glasaju će da i dalje kukaju kako ništa ne valja! I sve će ostati kako je i počelo 90-tih! Ipak, dogodila se jedna promjena, BIH ima novog Minstra sigurnosti, sto bi trebalo da bude dovoljno da ne ostane sve kao i prije!!
Šta bi rek\'oh , čuda da se dese ,da Džaferbeja poštenje ponese , ... šta bi ?1?...
U DIREKCIJI ZA CESTE, DŽAFEROVIĆU DEKRETOM, KOGA JE NAJVIŠE KRITIKOVAO, OMOGUĆIO DA NASTAVI BOGATITI SEBE I NJEGA, I NIZ DRUGIH SLIČNIH KRIMINALNIH RADNJI, SABRANIH DJELA, PA DOKLE!
Svi smo dobro upoznali rad premijera Niksica al nakon borbe za 26. 11 kao neradni dan BiH je pokazao da je za drzavu !
pa Nikšić je Lijana doveo u za ministara, isti su!
LOPOV JE OVAJ DŽAFEROVIĆ, GADI SE SVAKOM POŠTENOM GRAĐANINU U BIH I SVI ONI KOJI SA NJIM POSLUJU, POSEBNO ONI KOJI SA NJIM SARAĐUJU I ŠTITE GA, U OVOM SLUUČAJU NIKŠIĆ. OTKUD SAD PA ON POŠTEN , ŠTA JE NIKŠIĆ PRIČAO PRIJE GODINU ODKUD SAD POŠTEN I STRANI PRAVDE TAJ OLOŠ OD DIREKTORA BANKE. NIKŠIĆU PUNO SI TOGA OTKRIO O SEBI JA ĆU POMOĆI GRAĐANIMA DA TE DOBRO UPOZNAJU I TVOJE APETITE KOJE SI POKAZAO U KONHJICU, SRAM TE BILO!
Jerko Ivanović Lijanović - lopov, mešetar i zavrzlamer
To je vaš posao da raskrinkate, ne njegov. Trgnite se malo i rastjerajte kriminalce. Ne čekajte da vam drugi to urade :)
Teško je vaditi zemlju iz beznađa koje ga je obavijelo proteklih 20tak godina, teško se izboriti sa dugogodišnjim nemarom za državu i sve njene institucije, teško jeste, a Vi premijeru dokazujete da se vrijedi boriti i da možete iznaći rješenje za mnoge problematične situacije
Ma svaka čast, krajnje je vrijeme da se lopovlucima stane u kraj
\"....čim je neko na strani pravde i zakona onda se po principu mora povezivati sa SDP-om\"
Stanite lopovima na kraj, već je vrijeme da nešto podzmete po pitanju kriminla koji je uhvatio duboko korjenje za vrijeme deceniske vladavine SDA. Ako budete još oklijevali. niko vam neće vjerovati da se želite \"obračunati\" sa kriminalom i kriminalcima.