Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sada će skočiti, pa će opet nagli pad kad se pođe masovnije trgovati
Igra za bogate, a ovi mali što ulažu će na kraju svi da predaju svoj novac bogatim
Ja sam uložio jutros u jedan somun vruć… JSV coin…
Sta je reci da Elon nije ulozio? Morao je i on znati da ce skociti cijena. Ovo je najveca prevara od pocetka svijeta
Pratim crypto valute već duži niz godina. Koordinacija manipulatora. Znao je da će skočiti. Ništa Peter i slični ne rade na sreću.
Jeste baš je on znao, sve prevaranti
Odavno postala igrica za korporacije i velike trgovce.
Jedini zagarantovani novac jeste ulaganje u tzv. mjenjacnice kriptovaluta, u njihove dionice, a sve ostalo vezano za njih jeste obicno izvlacenje novca iz dzepova sitne buranije. Jedina „roba“ kojom se 30 dana u mjesecu na burzi trguje jesu kriptovalute i jedina koja se reklamira na svakom cosku. Za cudo, nitko ne reklamira rudnike zlata i mjesta gdje ga ima.
hajmo budale opet na rolekoster
Reklamirate kladionice a znate da su zlo i da ljude prave ovisnicima,reklamirate bit coin ulaganja a skoro se desilo da u više navrata ljudi gube ogromne količine novca jer su pokradeni
Pokrast ti mogu i sa banke pare ako si neoprezan. Tako isto je u cryptu, samo treba znati i zastiti se kako treba. Ljude je najvise kostala pohlepa…
Btc to the moon :).
Da ste uložili 100 maraka početkom prošle godine u Bitcoin, sad bi imali najmanje 200, ali bosanci guraju depozite u banke gdje im novac propada. Eno imate fino Bitcoin ATM na Marindvoru sve kupite za minutu.
Para na paru, uš na fukaru