Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predajte zahtjev za radnu dozvolu vizu u BiH i budite koliko god želite. Ni jedan grad u BiH nije bankrotirao.
@Goouser11197256171 Ti si tipicni primjer "kad narastem bit ću teže demonizovana pojava"
Googeuser zahvalite se Americi spasili su sve Srbe iz BiH. Da nije Amerike bilo završio bi kao dijete iz BiH na traktoru za Srbiju. Kao i tvoja braća iz Hrvatske što su završili na traktoru za vrijeme Oluje za Srbiju. Dobro popu... Murpyu i svim uposlenim u američkoj ambasadi u Sarajevu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
britance je skupo kostao brexit, vidjet cemo u buducnosti tek pravu njegovu stetu
ne sikiraj se ti za britance, sikiraj se za ovu uhljupsku drzavu
Bice im lakse ako saznaju da je i Bileca pred bankrotom.
Pa mamu vam vasu i dan danas pljackate kolonizovane drzave i opet vam malo, nema u tuđem srece , kad tad se obije o glavu.
Pomogao im izlazak iz EU.
Povečajte PDV na 17%
No no fazizis big frabl
Pa to je odlična vijest.
Bože, neka svi bankrotiraju Sve dok se djeca u 6azi ubijaju
dok ga je Tommy Shelby držao bio je napredan
Posto Sarajevo. Koje je kad se uporedi s ostalim rupcagama BiH napredno 😭🤣
Kao i uvijek i svugdje desničarska konzervativna gamad nastoji da uništi sve što ne donosi profit gazdama! Samo radnička revolucija može ovaj svijet spasiti od propasti
Bijelci su u manjini u Birminghamu kamoli desničari. Nemaš pojma.
Engleska je od zacetnika industrijske revolucije presla u ekonomiju baziranu u potpunosti na Londoskoj berzi. Svi ostali gradovi Engleske su pred kolapsom. Ima na youtube dobar dokumentarac o problemu centralizacije Engleske.
Kako se zove
Nije berza već marketing. Kad su ostali bez sirovina iz kolonija počeli su koristiti svoj marketing. James Bond, BBC... Premier liga, BGT, x Factor... Njemačka je jačala svoju potrošačku ekonomiju a (ne mogu se sjetiti imena) jedan engleski ekonomista je rekao da će englezi koristiti usluge i marketing.
Nije ni cudo sto je propao kada je taj grad sa najvise muslimana u VB. Donete su navike iz svojih drzava porekla i ti gradovi u VB se pretvaraju u geta. Dva najgora grada u zapadnoj Evropi za zivot su Marseille i Birmingham. Upravo zbog muslimanskog zivlja koji jednostavno ne moze da se prilagodi evropskom zivljenju.
Muslimanu nije dozvoljeno da zivi medju nevjernicima. To je vecino. Olos koju je engleska i francuska doprtila iz svojoh kolonija.sad im se vraca Musliman je pojam kojeg trebas trazit u knjigama i vidjet sta znaci
@417758 - indijac im je premijer a ne musliman. U UK su doselili se najviše iz bivših kolonija. Englezi su vijekovima otimali njihove sirovine na taj način uništavajući ekonomiju kolonije. Sad malo mečka zaigrala u engleskom dvorištu. Što se tvog POREKLA tiče, da nije bilo turskih aga i begova nebi ni tebe bilo. Idi u Anadoliju da upoznaš familiju
nema vise pljackanja po svijetu za dzaba
Jao argetaškog nasladjivanja.
povecati ce se porezi,haha najveca prevara cak veca i od kamate je ova legalna otimacina koja se zove porez. Uzmu ti odma od plate,odes u prodavnicu drzava te klepi dodatno na porezu,kupis odjecu daj dodatno za porez,naspi goriva daj porez na to,kupi auto daj drzavi porez,sta god da kupis drzava te klepi dodatno,samo u jednom danu koliko drzava otme para pod izgovorom porez
Ne bi to bio problem da se pare od poreza smisleno troše. Ali nema puteva, bolnica, škola ...