Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima razlike izmedju W.Union i Moneygrama-koristila sam oba,i fees na Western Union su mnogo mnogo vece,dok Moneygram platis oko $9.00 za neodredjenu sumu do $1.000 Jedno vrijeme je funkcioniralo za Bosnu i odjednom stalo tako da smo svi koristili W.Union-koji cijepaju novce Gledala sam ljudi salju u Afganistan sa M.Gram a kod nas nije moglo,isto tako cijepaju nas za avio-karte za Sarajevo skuplje su do $300.00 od Zagreba ili Beograda Mislim kod nas su savladali kako oguliti vlastiti narod.Fuj!
Kako ovde niko ne komentarise da je Money Gram vec odavno postojao u BiH? Ukinuli su ga prije dvije godine jer su bankovni cimbenici stavljali dobar procenat novca u svoje dzepove. Poslije se pitamo zasto nam nasa draga BiH nazaduje. Uzas! I gotovo.
Nema nam ko sta poslati. Tezak zivot na socijali u Svedskoj... Mozda bi mi njima trebali paket poslati...
Oj Nenade pobrati me mio jesil' skoro na Kupresu bio Jel' kupreško polje preorano jel' na njemu žito posijeno u tuđini život nije bajka je li živa tvoja stara majka
Familijo u tuđini, pošalji para, an e moraš , nikada doć
gdje je rima
Građani pitaju, kojeg novca!?
Nisam lud ovako da šaljem pare ... BITCOIN baby ! BitCoin BABY ! Od mene više nećete dinara vidjet !
A napokon, bilo je i vrijeme, Bosna je valjda jedina drzava koja nije imala Money Gram, a samim tim ni konkurenciju Western Unionu...