U Sarajevu dvije nove poslovnice
0
Hypo Alpe Adria banka se neće povući iz BiH
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj pojedinih medija a i vi objavili.
Ode hdz sa vlasti ode i njihova banka
Cuj 400 000 komitenata....hahaha imaju oko 170 000 i broj je u konstantnom opadanju... jadovi...fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!
najgora banka u sarajevu
koje smece od banke ... uf
...reprivatizirati? dajte mi rječnik dr. Karakljajića! Ova ustanova je zaslužna za jačanje korupcije kao osnovnog modela poslovanja u BiH, i rijedak je mutan projekat u koji nije uključena, lista je poduga....korumpirana vlast + sumnjivi poduzetnici koji bi u normalnoj državi bili iza rešetaka + banka koja je voljna sve to finansirati, uz to da se debelo naplate pojedinci iz banke i političari, a nazovi poduzetnici dobiju opljačkanu imovinu...
BANKROT 100%. pročito sam na austrijskim portalima.
pripremaju se da prijave bankrot. ljudi, ako imate neku ušteđevinu, sutra ujutro požurite na bankomate i šaltere hypo banke. inače će vam biti ko štedišama ljubljanske banke.
PA MALOPRIJE STE REKLI DA HOCE. STOGA VAM NE VJERUJEM NISTA VISE. SVE NAKE VJESTI REKLA KAZALA.
Nemoj te se povući mi volimo kada nas vi muzete Povećajte nam kamatu spremni smo to uraditi za dobrobit Evrope
Hoce se povuci,, nece se povuci,, sve u jednom danu,, divota
http://pokit.org/get/?743a9790ace605b90031b422402736dc.jpg lol
Treba komunjare povjesati, kao sto su Poljaci to uradili.... onda bi sve firme svijeta dosle u Sarajevo, i nebi bili pustinja u sred Evrope.
Treba povući novac iz banke da nebi bilo kao pred rat.
Uh, sada mogu odahnuti, a bio sam se nasjekirao ...