Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kontroliše itekako, dal ste vi svjesni da je Dodik već jednom tražio da nastampa desetine KM bez pokrića, dal ste svjesni da ukoliko da mu to dozvole a trenutno ima sve poluge vlasti za to da u toj situaciji gubi omjer sa eurom... njegov dug ce odjednom značajno pasti al nama građanima ide havarija. Njega nije briga sto ce i građani drugog entiteta takodje imat havariju jer će trebat 10 KM da kupe nesto.od 2 marke...
Senade, ne popustaj ni milimetra. To je jedino sto funkcionise kako treba. Imamo i previse domacih i stranih neprijatelja koji bi da vas uruse.
Kako kontrolisete domacu valutu? Sta je posao CB BiH???? Vezani za EUR i vozdra. Gdje je moneyarna politika?
Kad je Ajnstajn napisao teoriju relativiteta govorilo se u svijetu samo desetak ljudi razumije o cemu se tu tacno radi. Mislim da se isto odnosi i na ove ublehase, niko nema pojma za sta oni tacno dobijaju ohoho platu.
Naslov ne odgovara onome što je rekao. Stabilnost marke ovisi o stabilnosti eura, tako da mi tu nemamo puno posla. A čovjek je pričao o povjerenju u valutu stoje nešto skroz drugo.
Kakva ubleha mi vezani za euro
Softicu, mali zeleni hajde vise daj ostavku jarane! Ti pricas o necemu a nas KM vezan 101% za euro! Koja blentovina nepismena!