Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je sad Turčin Bullevar da priča kako u "Prelepoj Večnoj RS" teče med i mlijeko?
Eno ga zaduzuje se haha, skonto da nema marke od srbovanja
Bitno je zastavom mahat,trava ce se uvijek moc past jel tako pravoslavni Turci?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dižeš, dižeš, a ne čitaš ono sitnim slovima pa ti jednog dana dođu prvo po auto pa onda po kuću. E moj Milorade. pamtit će te Srbi duže nego Musu Kesedžiju. .
Kako bi naplatile svoje, banke i mikrokreditne organizacije, preko javnih licitacija prodaju perilice rublja, mikrovalne pećnice, štednjake, dvosjede, trosjede, kutne garniture, fotelje, monitore, televizore, muzičke linije, kompletne kuhinje, stolove, računala, klima-uređaje i sve to daleko ispod tržišne cijene. Pa se tako klima-uređaj prodaje po početnoj cijeni od 100 maraka, kuhinja prodaje se po cijeni od 200 maraka, dok je ona od punog drveta sa svim uređajima 1000 maraka.
Imaju oni cetnitet bogati su a hljeba nemaju da zderu neka neka😂
Drago mi je, od srca
rata za auto 600KM..prihodi 900 KM..🤯
Ako prijatelju odbijes pozajmiti novac, vjerovatno neces izgubiti prijatelja. Ako prijatelju pozajmis novac, vjerovatno ces izgubiti prijatelja.
Navedene kamate su brutalno visoke. Ko se pod ovakvim uslovima zaduzuje on je u velikoj je krizi, ili je veoma glup. No, kada se vec zaduzio, pare mora vratiti. Tu nema pardona! Sjetih se one, nema prijatelja u nebolji. Kako da nema? Cim se sa nekim sprijateljis, on ti kaze da je u nevolji i trazi da mu pozajmis novac. Vratice malo morgen, ili kada bude imao, sto je isto mslo morgen.
Nek se zahvale onom za kojeg glasaju. Nece im on 11 miliona nastelati Tender na kafu ko svojima 😁
Kad odeš ovim lihvarima onda znaš da si na dnu i na khuurcu!
Ima ih tu negdje, koliko i kladionica
Jad i bijeda nemaju granice svi se zaduzuju i zive na kredit
Sreća pa u našoj lijepoj federaciji tih kamatara nema!
ima ih ko gljiva ne samo u rs nego u citavoj BiH dignes 500km za mjesec vrscas 600
Bio bi red da objave za koliko su ih opalili po ušima
izdala slama,mora se...
A minimalna plata im veca za 100 KM nego kod nas u FBIH
Ok je to. Ali samo ako su srpske mikrokreditne organizacije. Sve ostalo je nebitno
Hajmo bit iskreni skoro citava BiH je digla kredit od neke banke i sve se više ljudi zadužuju