Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja im nebi dao ni 1KM, FBiH moze i bez ovih miliona a RS ne moze izdrzati ni do 1. Septembra
Normalno da može kad imamo najsposobnijeg premijera od agresije. Još da mu ne montirate optužnice i pustite ga da radi punom parom, gdje bi nam bio kraj.
Trebamo se razići. RS da se otcijepio i da se više ne brinete za nas a ni mi za vas. I mirna Bosna. Ne trebaju ni pare ni ništa. Samo da se otcijepimo od ove zatrovane atmosfere u federaciji i već bi svanulo Srbima u RS
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
200 mil za sta? Za negiranje iste drzave koja im daje te pare? Nek idu u Srbiju po pare!
Djete koje je najbezobraznije i koje trosi sve sto dobije uvijek dobije vise nego sto mu pripada. Tako ce i RS dobiti vise nego sto im pripada.
Cija ce djeca ovo da vracaju😱
ljudi pitajte lagumdziju on ce vam sve objasnit naopako .NJemu je Komsic nocna mora pa prica nebuloze.
Sve dublje klizimo u duznicko ropstvo, treba te pare i vratiti sa kamatama. Samo se kupuje socijalni mir do izbora, a ti glupi narode biraj iste.
Jad i bijeda. Samo od donacija se živi. Idiotski narod ih bira i eto ti.
Ово се добија или се позајмљује уз каната!?
Dao bih im ja...al eto posto je to ljudsko smece i tako se odrzavaju lako ce se dogovoriti, to moze...
Sto?
onaj tko blokira i ponižava državu, treba jedino dobiti ono što preko dva visi, a ne nake milijune
38% od 602.540.000,00 KM je taman oko 200.000.000,00 KM. Dobro de, nešto malo više! Nećemo sada zakerati.
Podijelite penzonerima sa minimalnim primanjima i socijalno ugrozenim ako se vec nemozete da dogovorite.
Covketu i dodonu dat samo kredit Ruski i Srpski i dosta.Kad Rujani budu htjeli u 2035 godini.Hahahaa
Rs-u nista jer ne rade za BIH.Moze jedino da im damo kredit po kamati 50%.Onome komunisti prijeratnom iz Aluminija i sokola karnu a dati svima koji rade za BIH.
Ma rs -u samo dati 5 miliona i dosta im.Sve pojedose i popise sa Dodonom.Onom ne legitimnom iz reda Hr nista jer je omastio brkove odavno a pomoci privredu Aluminija i zdravstva te ukinuti one privatne ne verivikovane fakultete sto prodaju diplome.Ostalo dati svima koji se zalazu za Drzavu i njene institucije.Tacka.
Ne moze ovo fadilu bit do novembra