Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Kapitalizam je na koljenima, novac postaje bezvrijedni papir.
Štamparije $ i € rade u tri smjene a novine se štampaju samo u trećoj smjeni.
nemas dovoljno da si nesto priustis, a izgubit ces i ono malo sto imas.... kako se samo igraju sa sitnom rajom...
O cemu ti? Sa malom Kamatom gube bogati, a ne siromasni. Ovo je odlicna odluka Draghog, jer ce kreditna kamata pasti na 4-5%, sto ce podstici ekonomiju.
...j­ebena dilema liberalnog kapitalizma...štednja ubija proizvodnju, potrošnja ubija sve ostalo...
uglavnom se svodi na imaginarne jedinice i nule. kako ono jedno rece kantona.podjite svi u banke na isti dan i trazite svoj novac i samo ce vam se kazati ;)
100% tacno,pravljenje para tudjim parama :-)