Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozite vi ovim nasim politicarima da "prezive".Pusti narod kraju...
Najbolji nacin da pomognete je da se smirite,bar do oktobra,jer narod ovdje nerazumije sta je kredit,narod misli da im to nacionalne vodje iz dzepa daju.Ako nedobiju vase pare,oni iz dzepa dati nece.E mozda ce prazan stomak,bar u ova 2-3 mjeseca,sludjenom narodu napraviti preokret u blentavoj glavi.
potpisujem!
Pa kao i obično: Pošaljete pare, mi zahvalni, vi te pare podijelite svojim izaslanicima za plate, mi vam dužni...
Mislim da bi za početak trebali izliti temelj pa coklo,pa dalje gradit državu :-)
...dok vi svi razmotrite, dok naši sto i jedan put provjere stanje računa koliko je cega uplaceno... ...volonteri i obicni narod i ocisti gradove i napuca sve o svom trosku...mnogi ce srediti i stanove i kuce... ...i vi cete ono na kraju sredstva samo u svoj djep preokrenuti jer cete sve radove volontera uredno "fakturisati" drzavi :-)))