Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je značajnije od rata u Ukrajini jer ukazuje na velike ekonomske nestabilnosti.
Ogromno geopoliticke napetosti a i najava zemalja BRICS/a da ce u junu 2025 uspostaviti novu valute temeljenu na zlatnom standardu. Oni koji bezglavo stampaju novac (FED prvi put u istoriji ima minus od 150 milijardi dolara) i tako osiguravaju lazni sjaj bojim se da ce biti drasticno prizeljemljeni.
S vremena na vrijeme dolazi inflacija.
Zar je teško prevesti te hebene unce i naposat koliko košta 100 grama ili jedna kila? Scu nešto fancy
fjučersi ahahhahha
Inflacije oficijelno 6.5%, gorivo za 40% skuplje, namirnice za 30%, zlato obara rekorde, dionice rekorde, BTC rekorde obara, a vlada i dalje tvrdi onih 6.5% inflacije. Plata je inace otisla gore do 10%, ako uopste. Sanjam o danu kada ce se svi narodi dignuti i pobiti politicare.
Bit ce na ovoj Zemlji svega i svacega,svake godine ima da bude sve gore i gore.Vidjet ces samo jedan dan si sa porodicom na veceri,a ujutro si na putu za prvu liniju fronta
Znači kilo 80000€ a Srbija ima 40tona zlatne rezerve braaaale
Malo, duzni su oni nama vise od toga, morat ce se pobrinuti uskoro....
A kolko ima duga pitaj braaaaaleta
cijena kvadrata ode na 10000
Sprema se haos
To je znak da ratovi dolaze. Na žalost...
Sad sam i ja bogatas,imam onaj vjencani,ima 2,3 grama,koliko to sad moje bogatstvo iznosi,ceko sam ovo da ode zlato u nebesa.
ljudi, bice rata
Rat ti u kući bio. Dosta mi je bilo one 4 godine kod nas. Jest da nisam učestvovao, bio sam tek dječak ali pamtim koliko je zla bilo i da smo i mi civili ispaštali. Psiha je nepovratno uništena ratnim sjećanjima