Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.renesansnakraljevstva.com
ma jakako, samo dole. biralo se neka se gleda.
Ma sta je to za nas.. Mi inace imamo para :/
Idemo štrajkovati,da ne daju Vladi kredit
Jesam li ja ovo dobro procitao ili se VLAST za samo pola godine zaduzila 835 miliona maraka kod komercijalnih banaka??!? Pa to je pola godisnjeg budzeta Federacije... Je l' to nekome nesto govori??
Hoce li neko ovim iz "Centralne" objasniti da Centralna banka nije statisticki zavod i kad primjete da se vlada ili narod previse zaduzuju, da reagiraju na trzistu raznim mjerama da se to sprijeci?
hehe džaba im govoriti..
si bi bi ejč...hmm i glavati Kemo Kozarić, stari željovac... ehhh da mu je znati kako su ga srbi nasadili s poklonjenim mandatom...
ukopavamo sami sebe, trosimo ono sto nemamo... a sve nam je nesigurno pa i to da li cemo kredite vratiti... i posao zadrzati.... ali kako bez kredita bilo sta ostvariti... ko moze skupiti par hiljada maraka pa da recimo pravi, renovira kucu,... teska situacija...