Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ode u pm
prije 2 mjesece dodje koverta iz raiffaisen banke.... obradovah se reko evo nake uplate kad ono: postovani ovom prilikom vas obavjestavamo da vam je zatvoren racun.... razlog : nemate promet vec godinu dana
dirnut sam.
A zlatne kašike ?!?!?!
shvatili smo, svaki mjesec je stanje blokiranih racuna oko 50 - 60.000. hocete nam reci konacno nesto pametno vezano za ovaj problem, ili samo onako, iznosite statisticke podatke?
Racuni sitnih riba.
A sto se ti ljudi krivicno ne gone jer racun nije blokiran bez razloga...vecinom zbog ne placanja dobavljacu pa dodje na sud!
problem je u Agenciji za bankarstvo, jer to je leglo kriminala i korupcije. Dopustili su mikrokreditnim organizacijama da rade sta zele. Mojoj firmi je blokiran jedan od tri racuna jer sam bio zirant covjeku koji je podigao kredit u mikrokreditnoj org. Do toga je doslo jer je kasnio u placanju, kasnije je zaostatak placen i redovno se rate placaju ali racun ne zele da odblokiraju zato sto nisam pristao da im potpisem tri mjenice. Time bi mi mogli blokirati sva tri racuna ako zatreba. To je potpuno nezakonito. Vise puta sam pisao agenciji za bankarstvo ali konkretan odgovor nisam dobio.
A što si mu bio žirant ? Što se ne raspitaš malo šta znači biti žirant nekome prije nego što potpišeš... Mikro-kreditne organizacije su ZLO... Što se petljaš s' tim ??
@vayne.dzoni niti sam neuk niti nepismen. Firma koju vodim je uspjesna i godisnje obavlja poslove u vrijednosti preko milion KM a tu se radi o kreditu od 6000KM. stvar je zakonitosti i principa. ok?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ti propadaš ti propadaš jer se drogiraš !
Šta ćemo poduzeti da pravni subjekti izmire svoje obaveze ili ćemo i dalje ostajati na konstatacijama blokiranih računa!?
Turčine,od svakog tvog komentara proljev dobijem
@silovana_paprika Daj Bože, da se ugušiš u svom proljevu, jedan potrošač vazduha manje!
Pokreni hipotekarnu naplatu imate adrese i jmbg i otimaj imovinu.onda necete imati potrebe dizati cijene vode grijanja nafte itd...
Pravo pametan vidim, i sta onda imat cemo tonu hipoteka koje niko i onako nema uslova da kupi, pa cemo cuclati te zidove do ljeta umjesto sladoleda. od ovih firmi nek je bilo 20.000 koji su zaposljavali makar dva radnika ja sam vise za neke kredite sa kamatnom stopom ispod 3% kojih nema u drzavi :(
Daj ti rjesenje kad ga imas a ostali ga ne vide
PRIKAŽI ODGOVORE (1)